Автор
Кристина Кирова

Те ни просълзиха: Най-красивите кралски жестове в името на любовта

И кралските особи са хора, и те имат нужда от любов. Макар и много от тях да не го показват, всъщност са изключителни романтици. Историята познава не един или два случая, в които са правели невероятни жестове, за да покажат на половинката си колко я обичат. Днес ще ви разкажем за едни от най-трогателните случаи:

Принц Уилям и Кейт Мидълтън



Според източници принц Уилям не обсипва Кейт с цветя и бижута. За годежа им той ѝ е подарил единствено една бяла роза. Но пък за сметка на това, когато се роди принц Джордж, Уилям възнагради любимата си с невероятен диамантен пръстен. Това обаче не е най-значителният жест на принца към избраницата му. Истината е, че преди сватбата им през 2011 г., той не е накарал Кейт да подпишат предбрачен договор, което имайки предвид огромните богатства, с които принцът разполага, си е впечатляващо.

Принц Хари и Меган Маркъл



Принц Хари демонстрира откровено огромната си любов към Меган и то многократно. Той дори се отказа от кралската си титла, за да бъде тя щастлива. Принцът се опълчи на кралица Елизабет II и на цялата фамилия, което до този момент мислехме, че е абсолютно недопустимо. В момента те се намират отвъд океана, далеч от кралския двор и започват живота си на чисто като финансово независими съпрузи.

Принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс



Кой не знае за трагичната и неуспешна любов между принц Чарлз и покойната лейди Даяна? И кой не знае, че зад раздялата им стои Камила Паркър-Боулс? След като принцът сменя избраницата си, Камила получава трайно място в сърцето му. Двамата са изключително щастливи и до днес, макар и любовта им да не е била добре приета дълги години от обществото. С времето Чарлз много пъти е доказвал на Камила, че я обича безгранично, но един от най-милите жестове, които е правил за нея, е подаръкът му за 60-ия ѝ рожден ден. Тогава той се качва на сцената на лондонската филхармония и заменя диригента за едно от произведенията. Не е ли романтично?

Крал Едуард VIII и Уолис Симпсън

В името на любовта към Уолис Симпсън крал Едуард бе готов да прежали всичко, дори и кралската си титла. Историята на отношенията им е повече от скандална, защото самата Уолис има 2 брака зад гърба си, когато среща Еуард. А той от своя страна е все още женен, когато губи ума и дума по нея. Когато започват тайна връзка, Едуард вече е наследил кралската корона. И за обществото бе истински шок, когато той се отказа от титлата си, за да се отдаде на романтичната си връзка с Уолис.

View post on Instagram
 


Кралица Елизабет II и принц Филип



Кралица Елизабет II се влюбва, когато е само на 13 г., а 7 години по-късно му се врича във вечна вярност и любов. Щастието на двамата влюбени е било помрачено единствено от факта, че Филип е трябвало да се откаже от всичките си титли, както и от фамилията си Маунтбатън. Но само 10 г. по-късно Елизабет я прибавя към фамилното си име. Тази кралска двойка е уникална, не само заради дългогодишната си любов, но и за невероятното уважение, което Филип демонстрира към Елизабет. Не сте ли забелязали как винаги тя е на преден план, а той е тихата ѝ сянка? Не всеки мъж би се съгласил с подобна съдба.

Четете още: Испанската принцеса почина от коронавирус