Те са известни, самотни и перфектни татковци! Момчета - идваме!

Много пъти сме засягали темата за самотните звездни майки, които се справят мъжки със задачата да отгледат децата си без подкрепата на половинката им. Днес обаче ще обърнем поглед към най-известните татковци, които също отглеждат рожбите си сами и се справят отлично с тази задача.

Кристиано Роналдо

View post on Instagram
 


Преди да срещне любимата си Джорджина Родригес, футболистът отглеждаше напълно сам първородния си син Кристиано – младши. Той се е възползвал от услугите на сурогатна майка и след раждането на детето, е поел изцяло ролята и на баща, и на майка. През 2016-а обаче ситуацията се променя, когато се влюбва до уши в модела Джорджина, с която бързо заживява под един покрив. Когато започват да се срещат, Кристиано очаква да стане баща за втори път, отново с помощта на сурогатна майка. През 2017-а се раждат близнаците му Ева и Матео, а само няколко месеца по-късно Джорджина го дарява и с четвърто дете – Алана. В момента всички те са едно голямо и задружно семейство.

Карлос Понсе

View post on Instagram
 


Карлос Понсе остава самотен баща през 2010 г., когато се разделя с любовта от ученическите си години Вероника Рубио. Двамата имат 4 деца, а актьорът продължава да бъде примерен родител и след развода, като участва активно в живота на децата, дори е част от настоятелството в училището, в което учат. Преди време той бе споменал в интервю, че е единственият баща в това учебно заведение, който участва активно в инициативите там.

Майкъл Джексън

View post on Instagram
 


Покойният крал на попа бе не само звезда, отдадена на феновте си, но и баща за пример. От 1999 г., когато се разделя с половинката си и майка на децата му Дебора Джийн Роу, той поема изцяло грижите за дъщеря си Парис и сина си Майкъл Джексън – младши. През 2002 г. се ражда и Принц Майкъл Джексън II. И така, до края на живота си през 2009 г., той си остава самотен баща. Припомняме ви, че на погребението му Парис, която тогава бе само на 11 г., се изправи пред всички и каза: „Татко беше най-добрият баща, който можете да си представите“.

Орландо Блум



Миранда Кър и актьорът Орландо Блум бяха перфектната двойка – красиви и обожавани от всички. Но очевидно във връзката им е имало и подводни камъни, тъй като през 2013 г. изненадващо решиха да се разведат. Двамата имат син – Флин Кристофър Блум, за когото Орландо се грижи изключително старателно след раздялата с Миранда. Многократно е засичан как гордо разхожда сам сина си и очевидно е приел ролята си на родител наистина сериозно. Баща за пример, който в момента очаква второто си дете от настоящата си любима Кейти Пери.

Антонио Бандерас

View post on Instagram
 


След като се разделя с Мелани Грифит през 2014 г., Антонио Бандерас остава сам с дъщеря им Стела. Всъщност, двамата си поделят задълженията около нея, а актьорът се сближава изключително много и с другите две деца на Мелани – Александър и Дакота. Без значение, че той не е техен биологичен баща, те го приемат почти като родител. Преди години в интервю Антонио сподели, че му е изключително тежко да съчетава професията с бащинските си ангажименти и че пропуска важни моменти от израстването на дъщеря си.

Брад Пит



Кой не знае за ожесточената битка, която Брад Пит и Анджелина Джоли водеха в съда за децата им? Двамата дълго спореха при кого да останат 6-те им деца, но за щастие този период отмина. В момента актьорът се справя чудесно, когато е сам с тях, а те просто го обожават. Припомняме ви, че преди дни дъщеря му Шайло категорично е заявила, че иска да остане при него до края на пандемията покрай коронавируса, защото очаква той да я спаси и да я закриля. И това, ако не е отличен звезден татко!

Четете още: Гала не можа даже да прегърне майка си за рождения ѝ ден