Любовната история на Теа Минкова и Наум Шопов, които се запознават още в училище, започва много преди славата да дойде. Всъщност двамата са заедно от точно 9 г. С годишнината се похвалиха двамата в социалните мрежи, като първи бе Наум, който написа под снимка: "Вече 9 години си моето вкъщи", пише Hotnews.bg.

През седмицата Теа пък показа и какво е подарила на Наум - рисунка по тяхна обща снимка: Иначе самата Теа си "поговори" с последователите си през седмицата и от отговорите на въпросите им стана ясно, че към момента двамата не обмислят да имат второ дете. "Имаше период, в който се обвинявах, че не мислим за второ дете. Всяко нещо с времето си", написа тя.

Теа разкри и как Наум успява да я накара винаги да изглежда усмихната и позитивна. "Едно клише, но е факт. Наум е този, който ме приземява, разведрява и зарежда. Амая е щастие, Наум е опората ни", споделя щастливата половинка на актьора.

View post on Instagram
 

Инфлуенсърката е бакалавър по история и дори е била учителка по история в три училища. Има и две магистратури - Управление на европейски проекти и Икономика, финанси и банково дело. Що се отнася до бившите ѝ работодатели, те са рекламна агенция, киноцентърът в Бояна, Министерството на енергетиката и една банка.

Четете още: Вижте коя звезда от 'Мастършеф' e жена на Кирил Петков