Теди Бургазлиева разкри на какво се дължи животът-мечта, който има в Америка!

През 2020-а година Теди Бургазлиева и съпругът ѝ Симеон сбъднаха американската си мечта. Те заживяха в квартала на богатите “Ориндж Каунти”. Жилището им се намира в близост до брега на океана в луксозен комплекс с палми и прекрасна панорама.

Там те живеят с двамата си близнаци Раян и Ема и не са спрели да мечтаят. Следващият им проект е град от бъдещето, те имат желание той да бъде построен сред природата, без коли, стрес и мръсотия. Идеята на двамата българи е първото такова населено място да бъде именно в Ориндж Каунти, а следващото в Бали.

На какво обаче се дължи зашеметяващият им успех? Безспорно сериозна роля е изиграл начинът им на мислене и вярата в себе си.

Оказва се, че двамата почти не четат новини около епидемията с коронавируса и нямат телевизор вкъщи. Повече от десет години Бургазлиева не е гледала телевизия, а съсредоточава усилия в медитация, йога и самоусъвършенстване.

View post on Instagram
 

"Опитайте да се фокусирате върху положителното. Измислете нещо готино, което да правите вкъщи. Симеон пее, защото музиката го прави щастлив. Отдала съм се максимално на децата. Искам да усетят всичко, което мога да им дам като майка преди да тръгнат на градина. В началото на изолацията въобще не издържах, беше ми много трудно. Като е крива жената, крив е и мъжът - рефлектираше и върху Симеон. Осъзнах, че трябва да се науча да владея емоциите и мислите ми. И тогава започна моята трансформация. Изчистих си къщата и обкръжението, подбрах си правилно хората, на които посвещаваш времето си. Сега вече сме спецове в изолацията в последните две години след раждането на децата", разкри преди време Теодора.

В началото на 2021-ва пък Мис България 2002 сподели с последователите си в Instagram, че смята да им разкрие някои от техниките за грижа за себе си, които използва в ежедневието си и които ѝ носят вътрешен мир, успех и спокойствие.

View post on Instagram
 


“Според проучване от 2011 г., това да се прегръщаш сам намалява болката и може да ти помогне да се почувстваш в безопасност и сигурен. Прегръдката би могла да подобри и настроението ти, както и състраданието към себе си. Предизвиквам ви да опитате - веднъж на ден, всеки ден през 2021-а. Смятам да споделям с вас своите ритуали и практики за грижа към себе си и самолюбие. Обещах си да се отдам на това през новата година” - разкри Бургазлиева в Instagram.

View post on Instagram
 


В същия пост тя сподели още една техника, която ѝ е помогнала да постигне начина на живот, на който се радва днес. “През 2015 г. си купих сама пръстен, който бе символ на самоуважение и лоялност към самата мен, тогава си обещах да слушам повече интуицията си. Да отстоявам позициите си и да бъда истинска, без значение в каква посока се опитва да ме накара да тръгна външният свят.”

След като успяла да засили самоуважението си и да слуша повече себе си в ежедневието си, тази година бившата моделка е решила да си подари нов пръстен, този път с пеперуда. “Пеперудата се свързва основно с промяната и трансформациите. Тя е символ и на търсенето на щастието и лекотата в живота. В много традиции по света тя символизира душата. За китайците пеперудата е символ на безсмъртието, за японците пък на душите, които са ни напуснали. В Древна Гърция пък пеперудите също се виждани като символ на душата и помощници в безсмъртието.” - написа още Теди.