Тест каква си в любовта: какво виждаш първо на картинката?

Любовта обикновено няма рационално обяснение и затова рядко обръщаме внимание на механизмите, по които се влюбваме. В допълнение към това често носим в себе си свои скрити страни, за които не подозираме.

Това е и причината да обожаваме психологически тестове, днес сме ти приготвили един по-специален - той е под формата на оптическа илюзия, а първото нещо, което видиш в картината всъщност показва какво търсиш в любовта.

Да започваме!

1. Ако първо си видяла маскираната жена

Това означава, че най-много във влюбването те привлича преследването на целта. Това разбира се не означава, че не харесваш моногамията, но честно казано бихме били доста изненадани, ако е така. Обожаваш първите дни на влюбването, когато все още не сте двойка, но усещаш първите признаци, че в Него има нещо по-специално. Пеперудите в стомаха, вълнението от първите срещи и тайните, които Той предстои да ти разкрие са нещата, които те карат да се чувстваш жива.

2. Ако първо си видяла двойката …

Това означава, че в любовта най-много те привлича чувството за сигурност и сплотеност. За теб е най-важно да бъдеш във връзка с човек, когото обичаш и на когото имаш доверие. Като цяло не си падаш по моментните авантюри и предпочиташ моногамните връзки. Имай предвид обаче, че усещането за сигурност идва с времето и трябва да дадеш шанс на човека отсреща да изградите взаимно доверие, преди да вземеш окончателно решение дали той е мъжът на живота ти.

3. Ако първо си видяла празната лодка …

Това означава, че във влюбването те привлича най-много впускането в непознати води. За някои хора новото и това да опитват различни неща е страшно и несигурно, но тези характеристики не се отнасят за теб. Смяташ, че срещата с нов и мистериозен непознат е доста предизвикателна, а именно това я прави толкова вълнуваща и очаквана.

4. Ако първо си видяла лодкаря …

Това означава, че за теб най-привлекателното нещо в любовта е да излезеш извън собствените си представи и да напуснеш зоната си на комфорт. За теб страховете и несигурността са ежедневие и затова очакваш с нетърпение момента, в който ще срещнеш някой, който ще те изкара от това блато. Имай предвид обаче, че околните няма как да решат твоите лични проблеми и да се справят със страховете ти вместо теб, затова се осланяй на любимия си човек, но работи и върху собствените си психологически предизвикателства.