Автор
Весела Георгиева

Тези обеци ще ви донесат много късмет в живота

Всички искаме да имаме повече любов, късмет, пари... Е, бижутата, които носите всеки ден, могат да ви помогнат.

Според специалистите, ако искате да ви върви на пари, заложете на халки или кръгли обеци. И това не е случайно - формата наподобява монети... Най-добрият материал за такива обеци е злато или платина. Ефектът ще бъде по-силен, ако обеците са инкрустирани със сапфир, карнеол, турмалин, рубин.



За да привлечете любовта, формата на бижуто, което носите, трябва да е триъгълна. Заложете на обеци от платина, злато и дори керамика. Те ще държат любовните проблеми далеч от вас. Ще бъдат полезни и инкрустации от гранат, родонит и кехлибар.

Ако искате да се радвате на добро здраве, най-добре си вземете обеци на винтчета. По тях задължително трябва да има диаманти или флуорит, опал, обсидиан. Най-добрият материал за такива обеци е мелхиор, цирконий, титан, керамика и сребро. Те ще ви предпазят от зли очи, проклятия и токсични хора.

Ако просто имате нужда от късмет, независимо дали става въпрос за личния живот или работата, заложете на дълги и тънки обеци. Те могат да бъдат изработени от всякакви материали, като среброто, златото и инкрустациите с бели или полупрозрачни скъпоценни камъни са универсални.

Разбира се, късметът идва там, където е спокойно. Затова бъдете усмихнати и вярвайте в себе си. така ще привлечете и парите. Бъдете позитивни. Животът е пълен с изненади. А хубавото бижу винаги ще ви зареди с положителна емоция.