Има няколко специални породи жени, които могат да влудят всеки мъж, изпречил се на пътя им. Достатъчен е само един поглед, жест или дума от тяхна страна, за да падне той в краката им обезумял от любовен екстаз.

Жената с класа

Тя винаги е на ниво - от външния вид, през изяществото на движенията, жестовете и маниерите, до вътрешните качества. Тя се откроява с харизма и царствено излъчване, пред които никой мъж не може да устои. Тя е деликатна, премерена в тона и думите си, винаги стилна и чистосърдечна. Такава жена е истинска рядкост. Богиня в очите на всеки мъж.


Одри Хепбърн

Известни дами от тази порода: Одри Хепбърн, Моника Белучи, Катрин Зита-Джоунс, Кейт Бланшет


Блондинката - изкусителка

Няма да се лъжем. Блондинките винаги са се славели с неподправения си сексапил и очарование. Няма мъж, който да не спре погледа си върху жена с руси коси и да остане безразличен към нейното закачливо и сладурско обаяние. Това обаче не е всичко, момичета. Да изсипеш перхидрол върху главата си съвсем не е достатъчно. Нужен е и темперамент, стил и поведение.


Мерилин Монро

Известни дами от тази порода: Мерилин Монро, Шарън Стоун, Ума Търман, Грейс Кели, Чарлийз Терон, Скарлет Йохансон


Щурата лудетина

Тя е щура, весела, непринудена и с невероятно чувство за хумор, чаровна, сладкодумна и много много забавна. В нейната компания никога не е скучно. Обича предизвикателствата, позитивна е, обожава да се смее и е готова на всичко, за да направи хората край себе си усмихнати и щастливи. Тези симпатични дами са толкова сладки и естествено очарователни, че едва ли има мъж, който да не полудее по тях.


Камерън Диас

Известни дами от тази порода: Мег Райън, Рене Зелуегър, Камерън Диас, Дженифър Анистън


Червенокосата изкусителка

Тези жени са изключително привлекателни в очите на мъжете. Естествено червенокоси, те носят в себе си заряда на необяснимо силен за мъжете магнетизъм. Чарът им е смесица от висша изтънченост, дълбока чувственост и необуздана страст – толкова огнена, колкото са и косите й. Влюби ли се веднъж, тази дама се превръща в същинска стихия в леглото, а мъжът до нея забравя за съществуването на каквито и да било други жени на този свят.


Джулиан Мур

Известни дами от тази порода: Джулиан Мур, Кейт Уинслет, Ема Стоун, Никол Кидман, Джесика Частейн, Джулиан Андерсън


Загадъчната чаровница

Загадъчната и дискретна жена винаги е разпалвала интереса на мъжете към себе си. Колкото повече тайнственост има около нея, толкова по-привлекателна изглежда тя в очите на силния пол. Този странен магнетизъм психолозите обясняват с вродената склонност у мъжете за търсят и откриват. Жените, които притежават загадъчен чар, обикновено са притежателки на нетрадиционна красота – например тъмни коси в комбинация със сини очи, естествено руса коса с черни очи, естествено дълги мигли, огромни естествени къдрици и т.н.


Анджелина Джоли

Известни дами от тази порода: Джесика Алба, Ирина Шейк, Дженифър Лорънс, Елизабет Тейлър, Анджелина Джоли

Тропическата красавица

Това са дами, притежаващи естествен екзотичен чар. Притежават матова кожа, тъмни вълнисти коси и женствени форми. Достатъчен е само един поглед, за да разпалят до нажежаване страстите и у най-безчувствения мъж.


Салма Хайек

Известни дами от тази порода: Салма Хайек, Никол Шерцингер, Пенелопе Круз, Бионсе, Дженифър Лопес

Четете още: Как се промени идеалът за женско тяло за 100 години (Галерия)