Автор
Woman.bg

ТОП 5 коледни песни, които не искаме да чуваме

Всички обичаме Коледа и то по различни причини – някои си умират за спокойствието и шанса да се разхождат по пижама целодневно, други защото прекарват достатъчно време с близките си, трети заради пищните трапези и подаръците... Но бъдете честни, умирате ли си да чуете за пореден път някоя от музикалните коледни класики? Ние не и затова днес решихме да направим класация на едни от най-досадните празнични песни, които бихме предпочели да не чуваме повече от веднъж тази Коледа.

1.All I Want For Christmas Is You


Сигурни сме, че не сте шокирани, че споменаваме първо тази песен, просто сме длъжни. Признаваме – гениална творба, която с основание направи Марая Кери една от най-заможните певици в света, но нека оставим този хит да си почине поне за малко. Знаем, че е невъзможно да не го чуем, когато отиваме в мола за подаръци, ала надеждата умира последна.

2.Last Christmas


Следващата класика, която е неизменна част от коледната атмосфера. Доста досадна част. Да, тази песен е добър начин да си спомним за Джордж Майкъл, който си отиде от този свят точно на Коледа, но той има и други песни, които заслужават вниманието ни дори повече.

3.Merry Xmas Everybody


Приятен полъх от миналото и групата „Слейд“, който обаче бихме предпочели да не слушаме до припадък и тази година.

4.White Christmas


Разбира се, в изпълнение на Майкъл Бубле. Чаровният джазмен е от любимите ни певци, но нека не слушаме песните му и не гледаме концертите му по телевизията само по коледните празници. White Christmas е симпатична класика, която бихме били склонни да послушаме, нека само не бъде постоянно в празничните дни.

5.Rockin` Around The Christmas Tree


Тази песен е като „Сам вкъщи“ - тотално невъзможно е да не я чуем поне 100 пъти по празниците. Тя е заредена с чудесно коледно настроение, но многократното ѝ повтаряне навсякъде разваля чара ѝ.

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.