Какви ли невероятни неща може да види човек в интернет и най-вече в социалните мрежи! През последните години сме толкова пренаситени от появата на ексцентрични личности в Инстаграм и Фейсбук, че трудно бихме могли да се впечатлим от поредната. Тази обаче успя да ни смае.

На пръв поглед сигурно не намирате нищо притеснително или необичайно в снимките на Тани Такума. Гледате ги и на тях забелязвате, че това е просто едно момиченце, вероятно в тийнейджърска възраст, което обича да се снима, облечена в красиви рокли. Абсолютна заблуда! Тук поговорката "Външният вид лъже" е изключително подходяща, защото Тани Такума е мъж, роден през далечната 1977 г.

Той има съвсем нормално и щастливо детство, а когато е само на 3, вече посещава уроци по пеене и пиано. Тани е силно увлечен по музиката и когато е на 28 г. става вокал на рок група. Един ден обаче...

Такума губи смисъла да бъде мъж и решава, че трябва да предприеме нещо сериозно по въпроса. Днес той прилича досущ на ученичка в гимназията и макар и да е прехвърлил 40-те, никой не би могъл да предположи, че това е зрял мъж, а не тийнейджърка.

В момента господин Такума има невероятен успех в социалните мрежи и използва трибуната им, за да призове последователите си да не изневеряват на себе си и никога да не се страхуват да показват истинската си същност.

Четете още: Ето я причината Адел да се стопи с над 20 килограма