Това ли е началото на края: Хари взе шокиращо решение

28 септември 2022 | 14:37
8123
2
снимки: Getty Images
2

Траурът след смъртта на кралица Елизабет Втора вече приключи и семейството ѝ се завръща с поглед към бъдещето. И изглежда, че ще настъпят много промени...

Вероятно краят на враждата между принц Хари и Меган Маркъл с останалите членове на фамилията се задава, защото тази сутрин научихме, че херцогът на Съсекс е предприел сериозен ход. Известно е, че той подготвяше биографична книга за живота си във Великобритания и след Мегзит, която дава сериозна заявка, че ще бъде следващият удар по кралското семейство, но смъртта на баба му май го е накарала да си промени плановете. 

принц Хари

По план творбата трябваше да излезе в края на годината, но засега Хари е отложил появата ѝ на пазара, защото ще нанесе сериозни корекции по нея. В памет на Елизабет, вероятно принцът е решил да спести някои неудобни тайни и изглежда, че тъжно събитие, като смъртта на кралицата, е накарала херцога на Съсекс да има по-различен поглед върху всичко.

принц Хари, крал Чарлз Трети, принц Уилям

Какви са признанията, които той ще спести на света, заради случилото се през последния месец, можем само да предполагаме. Меган от своя страна е решена да сподели как се чувства след загубата на кралицата. 

Четете още: Пореден удар за Хари: Позволиха му да облече военната си униформа, но той остана съсипан (снимки)


Още по темата

Коментари

2 Бивш от МВР
  28 септември 2022 | 18:36 отговор
 

Take That - Could It Be Magic ---- Брутално красиви мъже, а надежда дойчева къде е.

 
1 Бивш от МВР
  28 септември 2022 | 18:32 отговор
 

Take That - Babe (Official Video) - Брутално красиви мъже.

 
 
Бивш от МВР
28 септември 2022 | 18:34

Take That - Could It Be Magic ---- Бртално красиви мъже. А надежда дочева къде е.

 
28 септември 2022 | 18:34

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени