Автор
Теодор Муховски

Това може да разруши брака ви: Никога не пробвайте чужда сватбена рокля

Ако решите да пробвате чужда сватбена рокля, последиците могат да бъдат по-сериозни, отколкото изглеждат.

Сватбата е най-вълнуващото събитие в живота на всяко момиче. Обикновено хубавиците са много развълнувани на този ден и затова са доста суеверни. Например едно от суеверията гласи, че кандидат-булката никога не трябва да пробва сватбената рокля, носена от друга булка. В противен случай животът на женените двойки може да не започне добре.

Енергия

От древни времена хората са вярвали, че вещите могат да съхраняват енергията на притежателя си. Когато преживяваме житейски събития и значими моменти, изпитваме най-различни чувства и емоции. Тези чувства могат да бъдат предадени на новия собственик и чрез конкретен предмет, носен преди това от него.



Дрехите абсорбират най-много енергия, тъй като са в пряк контакт с тялото и енергийното поле на притежателя си за дълъг период от време.

В случая със сватбената рокля е достатъчна само една проба, за да зарази булката с енергията на бившата ѝ притежателка.

Особености на сватбената рокля



Практиката на повторно използване и постоянно пробване на дрехи в магазини или при приятели е широко разпространена в съвременния свят. Въпреки това, с булчинската рокля трябва да се внимава.

Роклята е основният атрибут на сватбеното тържество. Намирането ѝ е ритуал със свещено значение. Традицията да се избира бяло се свързва с асоциацията за започване на живота с чиста дъска, фаза, в която трябва да се навлезе напълно обновено. Следователно самият обект трябва да бъде напълно нов, незасегнат от опит или емоции.

И емоциите, между другото, в такъв важен ден могат да бъдат различни: булката се смее, плаче, а понякога и скърби, защото не всичко върви гладко. Това се отразява и на дрехите на момичето, които след церемонията просто излъчват енергия.



Носейки чужда рокля, булката рискува да повтори съдбата на онази, на която е принадлежала преди това. А тя може и да не е добра.

Освен това, едно предзнаменование гласи, че ако неомъжена красавица пробва нечия сватбена рокля, тя рискува никога повече да не се омъжи и да не намери щастие в личния си живот. Има вероятност да повлече върху себе си цялото щастие на настоящия си притежател, като несъзнателно разруши живота му.