Това ще ви озадачи! Меган Маркъл се зае да прилича на Кейт?

26 септември 2020 | 16:33
5600
1
Инстаграм, Getty images
1

Меган Маркъл впечатли всички с последната си поява. Съпругата на принц Хари бе избрала изненадващо елегантен "кралски" тоалет, който напомни много за нейната конкурентка в кралското семейство - Кейт.

Меган и принц Хари взеха участие в събитието "Стоте най-влиятелни хора на на планетата" на списание Time. Разбира се, виртуално. Двойката записа специално видеобъщение в задния двор на имението си в Санта Барбара.

В речта си двамата засегнаха и темата за предстоящите избори в САЩ. Двойката призова всички да се възползват от правото си на глас. "Това са най-важните избори в живота ни", отбеляза Меган. А Хари добави, че той няма да може да гласува и сподели, че всъщност той не може да гласува и във Великобритания.

Сред темите, които Меган и Хари повдигнаха бе и насилието в интернет, което може да доведе до проблеми с психичното здраве.

Повечето зрители обаче бяха впечатлени но толкова от думите на двойката, колкото от избора на Меган на визия за изявата. Твърде сдържан тоалет, по кралски елегантен, коментираха специалистите. И твърде много напомнящ за начина, по който се облича Кейт Мидълтън.

Е, Меган си е Меган, затова никой не е изненадан от дозата холивудски шик, добавена към иначе сдържаната визия - панталонът е тесен, но блузката е с дълбоко деколте.

Още по темата

Коментари

1
  27 септември 2020 | 17:02 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени