Автор
Весела Георгиева

Това видео издаде принц Уилям: Вижте как се държи с Кейт, а на нея не ѝ пука

Принц Уилям и Кейт Мидълтън присъстваха на сватбата на престолонаследника принц Хюсеин в Йордания. Точно там Уилям е бил заснет да прави нещо, което не говори добре за него...

Видеото бе публикувано от Daily Mail. В него се вижда как принцът и принцесата на Уелс разговарят с младоженците, както правят и останалите гости на сватбата.

View post on Instagram
 

Двамата първо поздравяват принц Хюсеин, след това говорят паралелно с Хюсеин и Раджва. В един момент Уилям се отмества, оставяйки съпругата си да поздрави булката.

И докато Кейт разговаря с булката, се чува как Уилям казва „бързо, бързо“ (“chop chop”) и „да продължим“ (“let’s keep it going”).

Кейт обаче не дава вид, че го е чула и продължава да си говори с булката, докато в един момент приключва...

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс анализира кадрите за The Express и коментира поведението на принц Уилям.

„Това не е един от най-хубавите му моменти, когато става въпрос за език на тялото или думи“, казва тя.

„Докато той очевидно е приключил с поздравяването на булката и младоженеца, Кейт стои и разговаря с булката по оживен и много приятелски начин. Реално Кейт не пречи на другите гости, те все още си говорят с младоженеца. Т.е. няма логична причина Уилям да пришпорва съпругата си, особено след като тя се забавя само няколко секунди“, обяснява още Джеймс.

View post on Instagram
 

„Жестът му с ръка е достатъчно лош", казва Джеймс.

Според експерта „поведението му е прекалено доминиращо и поставя Кейт „твърдо в подразбиращата се роля на непослушно дете“...

Уилям би могъл да покаже по друг начин на съпругата си, че е време да продължат - много от двойките имат подобни "сигнали", които им позволяват да си казват важни неща без другите да разберат, коментират още специалистите.