Три приятелки отпразнуваха заедно 100-годишнините си: Преживяхме пандемията заедно

24 юли 2021 | 08:28
530
0
unsplash.com
0

Три американки отпразнуваха заедно 100-годишните си юбилеи, по стечение на обстоятелствата дамите са родени в една и съща седмица и решили да отбележат празниците си в един ден.

Те живеят в общност за възрастни хора в Манхатън и изглеждат повече от чудесно.

“Мисля, че съм родена под щастлива звезда. Заедно преминахме през пандемията, а аз съм благодарна, че успях да се ваксинирам” - споделя Рут Шварц, една от трите столетнички.

Празненството събрало отново Рут и неините приятелки Едит и Лорейн с техните семейства и приятели за първи път от година насам. Партито станало възможно след като трите дами получили две дози от ваксините срещу ковид.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

“Беше ужасно да стоим затворени всички тези месеци, но беше наистина необходимо” - споделя Лорейн, която е била мецо сопрано в Метрополитън опера, открива тениса, когато е на 60 г. и продължава тренировките си до средата на 90-те си години.

На датата на рождения си ден Лорейн успяла да се види със свои приятели в ресторан и споделя, че преживяването я накарало да се “почувства жива отново”.

През юни Рут видяла за първи път 2-годишния си правнук, както и сина си, който не била виждала от 2 години.

Третата дама Едит пък е родена в Брукин, където е помагала на баща си в неговия бизнес с мебели. Тя разкри, че няма търпение отново да може да посещава музеи и концерти.

Вдъхновяващи са, нали?
 

Коментари

Добави Коментар

Най-четени