Тръмп официално загуби, Мелания се готви за последната си Коледа в Белия дом

Според западните медии президентът на САЩ, Доналд Тръмп, вече е готов да се примири със загубата си от Джо Байдън. Още преди седмици световни агенции и медии определиха демократа като победител в президентските избори, но до днес опонентът му не желаеше да приеме, че е загубил.

Напротив - Доналд Тръмп поведе люта битка, като твърдеше че огромна част от гласовете, отчетени в полза на Байдън, са били фалшиви. Ето защо той се обърна към съда и неуморно твърдеше, че демократът не е истинският победител от изборите. Тръмп категорично не признаваше резултатите и се осъмни в начина на преброяване, но днес ситуацията вече е различна. Той най-накрая даде съгласието си прехвърлянето на властта да започне. От днес започва процесът по настаняването на Джо Байдън в Белия дом. Екипът му вече ще разполага със собствен офис там и ще му бъде осигурен достъп до федералните фондове и всички необходими ресурси.

Джо Байдън и съпругата му Джил официално ще влязат в Белия дом на 20-и януари. Междувременно Мелания Тръмп се подготвя за последната си Коледа като настояща Първа дама и организира украсата, както винаги е правела.

View post on Instagram
 

Не можем да отречем, че красивата словенка винаги е внасяла приказен коледен дух в Белия дом и очевидно тази година няма да е по-различно. Вчера Мелания тържествено посрещна огромната коледна елха, която ще краси най-голямата зала в дома им. Дървото бе докарано с коледна карета, а г-жа Тръмп, както винаги, показа стил и класа, но така и не сложи предпазна маска.

Нетърпеливи сме първата дама отново да сподели снимки в социалните мрежи, както прави всяка година и да ни зареди с невероятно коледни настроение.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето я красавицата, в която е влюбен Григор Димитров