Автор
Ева Григорова

Тузаря е аут: Ето го новия на Кари Брадшоу!

Турболентната любовна история между Кари Брадшоу и Тузаря бе една от основните и най-вълнуващите сюжетни линии в “Сексът и градът”. По всичко личи обаче, че главната героиня в сериала е решила да остави дългогодишния си любим в миналото в продължението на поредицата, което носи името And Just Like That.

Вчера Сара Джесика Паркър бе щракната от папараци по време на снимките на сериала в Ню Йорк, а от фотосите ясно се вижда, че целува своя колега Джон Тени. Крис Нот, който изпълнява ролята на Тузаря, пък тотално липсва на снимките.

View post on Instagram
 

Героят, който играе Тени не е бил оповестен публично, но горещата целувка навежда на мисълта феновете, че Тузаря ще липсва от актуалното продължение на “Сексът и градът”. Спекулации по темата започнаха след като герои от сериала бяха щракнати да заснемат сцени на погребение и след като авторката на поредицата Кандис Бюшнел заяви, че посланието което сериала изпраща за откриването на мъж “не е много феминистко”.

View post on Instagram
 


Това не е първият път, в който Сара Джесика Паркър и Джон Тени играят заедно. Двамата си партнират в сериала Equal Justice, чиято премиера бе през далечната 1990-а година. Освен това Джон е играл и със съпруга на актрисата Матю Бродерик в драмата You Can Count On Me, както и в бродуейската пиеса Biloxi Blues.

View post on Instagram