Тузаря е аут: Ето го новия на Кари Брадшоу!

21 октомври 2021 | 13:02
3126
0
Getty Images/ Instagram
0

Турболентната любовна история между Кари Брадшоу и Тузаря бе една от основните и най-вълнуващите сюжетни линии в “Сексът и градът”. По всичко личи обаче, че главната героиня в сериала е решила да остави дългогодишния си любим в миналото в продължението на поредицата, което носи името And Just Like That.

Вчера Сара Джесика Паркър бе щракната от папараци по време на снимките на сериала в Ню Йорк, а от фотосите ясно се вижда, че целува своя колега Джон Тени. Крис Нот, който изпълнява ролята на Тузаря, пък тотално липсва на снимките.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

Героят, който играе Тени не е бил оповестен публично, но горещата целувка навежда на мисълта феновете, че Тузаря ще липсва от актуалното продължение на “Сексът и градът”. Спекулации по темата започнаха след като герои от сериала бяха щракнати да заснемат сцени на погребение и след като авторката на поредицата Кандис Бюшнел заяви, че посланието което сериала изпраща за откриването на мъж “не е много феминистко”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ... (@andjustlikethathbo)


Това не е първият път, в който Сара Джесика Паркър и Джон Тени играят заедно. Двамата си партнират в сериала Equal Justice, чиято премиера бе през далечната 1990-а година. Освен това Джон е играл и със съпруга на актрисата Матю Бродерик в драмата You Can Count On Me, както и в бродуейската пиеса Biloxi Blues.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ... (@andjustlikethathbo)

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени