Тя е майка на 3 деца: Сиара показва убийствено тяло в латекс (видео)

Сиара е сред певиците, които могат да се похвалят със страхотно тяло, независимо от възрастта и от факта, че вече са родили. Миналата година тя стана майка за трети път, но тялото ѝ е все така стегнато и красиво и съвсем не се учудваме, че го показва с гордост.

Синът ѝ Вин е второто дете, което има от настоящата си половинка Ръсел Уилсън. От него тя има 2-годишна дъщеря, а от предишния си мъж има 5-годишен син Фючър. Но нито една бременност не можа да накара Сиара да си почива повече, напротив - след всяко раждане тя се връщаше почти мигновено във форма и не изневери на провокативния си стил на обличане.

View post on Instagram
 

Вчера красавицата сподели видео в Инстаграм, с което отново зарадва последователите си със страхотни женствени извивки. На него Сиара е облечена в латексов гащеризон, а в ръката си държи роза. Очевидно е, че акцентът е върху прекрасно оформеното ѝ дупе, което обаче не бе посрещнато с възторг от всичките ѝ фенове. Те дори се разделиха на два лагера, като едните изказват искреното си възхищение, а други я разкритикуваха. По-консервативните коментират, че не е достойно една майка на три деца да се показва в подобен вид.

View post on Instagram
 

Ние пък съвсем не сме съгласни с това твърдение и приветстваме дамите, които се гордеят с тялото си.

Четете още: Ето го пръстена, с който Парис Хилтън пак се сгоди. Този път е сериозно! (снимки и видео)