Автор
Ева Григорова

Тя издържа семейството си, продавайки използвани чорапогащници!

Днес ще ви разкажем любопитната история на британска майка на три деца, която останала без стабилни доходи покрай пандемията, а след последвалата инфлация, финансовото състояние на семейството станало още по-утежнено.

Тя обаче успяла да открие алтернатива за препитание, при това доста доходоносна. Лизи Груумбридж продава своите чаропогащници, в размер XL за впечатляващата сума от 45 паунда за чифт в платформата за съдържание за възрастни OnlyFans.

View post on Instagram
 

Лизи, която е висока 187 см споделя, че изкарва по 50,000 паунда, продавайки своите използвани чорапогащници, а тази сума е почти двойна на това, което изкарва средностатистическият англичанин.

Груумбридж разкрива, че търсенето на нейните чорапогащници било толкова голяма, че се налага всяка седмица да посещава магазините, от които ги купува. Един от тях е Primark - верига магазини, известна със своите изключително достъпни цени.

View post on Instagram
 


Профилът на Лизи носи името izzylonglegs и кореспондира с впечатляващата дължина на нейните крака - 99 см.

“Забавлявам се и не ме интересува какво мислят другите. Тяхното мнение не плаща сметките ми.” - споделя 27-годишната Лизи.

“Идеята ми дойде, когато много хора започнаха да ми пишат в TikTok. Там правя много видеа, свързани с височината ми и на тях нося чорапогащници. Различни хора ме питаха дали могат да ги купят. Издържам се сама, затова реших да опитам идеята” - допълва тя.

Наскоро Лизи дори се подложила на операция за уголемяване на бюста и се надява тя да засили интереса към нейните чорапогащници още повече.

View post on Instagram
 


Младата жена признава, че невинаги е лесно да се грижи за три деца и да създава еротично съдържание.

“И аз съм човек и понякога имам твърде много поръчки, има дни, в които имам лични проблеми, но платформите ми ме мотивират и ми дават самочувствие. Освен това показвам на останалите, че можеш да се изправиш, дори и да паднеш. Показвам им, че можеш да реализираш мечтите си и да поемаш рискове, защото живееш само веднъж и си заслужава” - разкрива още Лизи.