Автор
Woman.bg

Тя рухна след загубата на сина си, но днес е най-красивата баба на света

Преди няколко години The Sun я нарече най-красивата баба на света, а през 2019 г. тя получи наградата „Блогър на годината“ в Кан. 51-годишната моделка Жаклин Беридо Писано наистина е невероятна красавица, призната икона на стила и на женствеността.

View post on Instagram
 

В интервю за изданието „Хора без граници“ Жаклин сподели как успява да изглежда с 20 години по-млада от реалната си възраст и какво я зарежда с толкова енергия. „Много момичета постоянно пишат, че си мечтаят да се окажат на мое място“, казва фотомоделът. „Аз пък им отговарям да престанат да се преструват на някой друг“. Според Жаклин модата е просто въпрос на мимолетност. Ако искате да станете наистина уникални, трябва да намерите своето лице и да бъдете различни от останалите.

View post on Instagram
 

„Най-важният съвет, който мога да дам на младите почитателки на модата е, „Поддържай ума си елегантен!“, продължава Жаклин. „Ако обаче се чувствате нещастни, защото не можете да носите разкошни дрехи, бих ви посъветвала за начало да станете щастливи. Винаги е по-добре да си щастлив, отколкото добре облечен!“ Зрялата красавица казва, че обикновено започва да комбинира тоалета си от избора на обеци и шал – и всичко се нарежда от само себе си. Основната тайна на Жаклин са постоянните експерименти. Тя изучава история на модата, посещава библиотеки, музеи и изложби и най-важното – умее да вижда позитивното във всяка една ситуация.

View post on Instagram
 

Тя не крие, че преди две години любимият ѝ син Стефан е загинал трагично, след като бил блъснат от кола. А именно заради него Беридо Писано открила блога си в Инстаграм. „Аз започнах да трупам съдържание, съставено от снимки с мои мисли под тях“, спомня си Жаклин. „Само заради това се насилвах да ставам сутрин от леглото, да се измия... Всичко ми се струваше толкова безсмислено. Помнех само думите на сина ми: „Инстаграм ще те забавлява, когато ти е мъчно за мен.“ Тогава живеехме в различни страни, аз се преместих във Варшава за три години, за да работя по един проект. Постепенно връзката ми с моите последователи заздравя и ми помогна психологически. Дори не забелязах кога започнах да влагам сърцето и душата си в своите постове. Прекрасни мои божествени души (така се обръщам към абонатите на блога ми), вие ме питате какво мисля за това, че станах звезда. А аз ви казвам – ние винаги сме били звезди! Нашите тела са съставени от една и съща звездна космическа прах, ние сме направени от звезди!“.

View post on Instagram
 

Тайните на Жаклина Беридо Писано за щастие и красота

1. За да бъдете щастливи и енергични, престанете да се сравнявате с другите. Сравнението е най-големият крадец на вашата лична сила и радост!

2. За да създадете живота на мечтите си, поемете отговорността за него и започнете да правите това, което ви харесва.

3. За да печелите добре, сменете мисълта „Искам да изкарвам повече пари“ с „Как да направя нещо полезно за хората?“. Парите са страничен продукт на онова, което обичате.

4. Намерете онова, в което сте добри, и развивайте талантите си.

В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!