Автор
Ева Лъчезарова

Улови детайла и красотата на малките моменти

Изминалата година ни поднесе множество уроци, но може би един от най-важните беше да ценим времето с близките си, възможността да се чувстваме здрави и енергични, да видим отново красотата на залезите и да бъдем достатъчно откровени със себе си, за да си признаем какво наистина ни кара да се чувстваме щастливи.

Отговорът на последния въпрос най-често се крие именно в най-малките моменти от живота, а с новата серия Samsung Galaxy S21 всеки един от нас може да стане ловък фотограф и да запечатва детайлите в тях. Независимо дали искате да покажете в социалните мрежи последната рецепта, която сте изпробвали, новото си червило или последната пакост на детето си, Samsung Galaxy S21 ще ви помогне да го направите с минимум усилия и при максимално качество на кадрите. Серията Samsung Galaxy S21 предлага 3 модела: най-големия – Galaxy S21 Ultra, средния Galaxy S21+ и най-компактния от трите Galaxy S21

Фокус на новата серия на Samsung е възможността всеки да може да изрази себе си и да покаже елементи от своя личен свят по един професионален начин, независимо от нивото на фотографски умения, с което разполага.

Камерата, с която никога няма да пропуснеш перфектния кадър

Задните камери на Galaxy S21 и S21+ разполагат с тройна леща, създадена, за да заснеме в детайли всички аспекти от вашия живот, без значение в какви условия правите кадъра. А основната камера на S21 Ultra е четворна. Благодарение на изкуствения интелект снимките са по-кристални и динамични, като същевременно с това контролът остава в ръцете на фотографа.

В режим за селфи снимки можете да изпробвате различни филтри още преди да сте заснели кадъра, така че резултатът моментално да е готов за публикуване в социалните мрежи, без да бъде необходима допълнителна редакция. Изкуственият интелект има възможността да анализира лицата, които камерата заснема, както и осветлението, ъглите и посоките на снимката, проверявайки автоматично дали обектът е на фокус и по този начин ви помага да създадете най-добрия възможен кадър. Space Zoom позволява заснемането на обекти, които се намират в далечината - при S21 Ultra например увеличението е 100-кратно.

Видео за незабравими спомени

Телефоните от серията Samsung Galaxy S21 дават безкрайни възможности на своите собственици да направят и впечатляващи видео кадри, отново заснети при различни условия. Защото животът е непредвидим и винаги е важно да имаме подходящото устройство, което да ни позволи да го запечатаме по най-оптималния начин. Трите телефона от Samsung Galaxy S21 могат да заснемат 8K видео и са снабдени с множество и разнообразни функции, които превръщат потребителите в истински професионални режисьори. Super Steady опцията осигурява гладки кадри, а режимът Director’s View позволява да се превключи кадъра още по време на заснемането, за да може потребителят да покаже най-доброто от себе си. Vlogger View пък дава възможност за привю, промяна на ъгъла, приближаване и разширяване полето на заснемането в реално време.

Изкуственият интелект предлага интересни опции и във видео режима на моделите от серията Samsung Galaxy S21. Функцията Single Take позволява заснемане на различни статични и видео формати с едно докосване.

А кой да избера?

Серията Samsung Galaxy S21 се състои от три модела S21+, S20+ и S21 Ultra. И трите телефона са с изцяло нов дизайн, в който акцент са системата от три камери, която издава предварително множеството възможности за заснемане, скрити и в трите телефона. Galaxy S21 е лек и компактен и е снабден с 6,2-инчов дисплей, S21+ пък е с по-голям екран (6,7-инча) и с по-голяма батерия. S21 Ultrа e премиум моделът от серията, за който можете да научите повече от детайлния материал на нашите колеги от Novini.bg

Палитрата от цветове, в които се предлагат Galaxy S21+ и Galaxy S20 може да превърне телефона ви в изчистен и стилен аксесоар. Безспорно нашият фаворит е загадъчното лилаво. В зависимост от това на кой от трите модела от серията Galaxy S21 ще се спрете, можете да избирате още измежду а смартфоните се предлагат още и в загадъчно сребърно и загадъчно черно, загадъчно розово, загадъчно бяло или загадъчно сиво.

Samsung Galaxy Buds Pro: отговарят за озвучаването

Смартфоните от серията Samsung Galaxy S21 могат да бъдат закупени и с най-новите слушалки Galaxy Buds Pro, които предлагат кристално качество на звука, докато слушате любимата си музика или провеждате телефонен разговор. Друга тяхна ценна функция е активното шумопотискане от ново поколение, което ви дава възможност да се съсредоточите върху, това което слушате.

Безжичните слушалки всъщност са снабдени с интелигентна система, която може да заглуши околните звуци, когато е необходимо да се изолирате или да ги увеличи с повече от 20 децибела, съобразявайки се изцяло с нуждите на потребителя. Galaxy Buds Pro разпознават говора на своя собственик и могат автоматично да превключват между заглушаване или усилване на околните звуци.

Galaxy Buds Pro са с нов ергономичен дизайн, който приляга на ухото, като по този начин подобряват звука и усещането при носенето на слушалките.

(в материала има продуктово позициониране)