Автор
Woman.bg

Уникална Синди Кроуфорд! Чаровницата с бенката става на 55!

Днес рожден ден празнува една от модните икони на 90-те, любимката на милиони жени и мъже по света, моделът със супер тяло и една чаровна бенка над устната, нейна запазена марка. Неостаряващата Синди Кроуфорд навършва 55 години, което е повод да ѝ пожелаем:

Честит рожден ден, Синди! Остани си все така прекрасна.

View post on Instagram
 

Каквото и да си говорим, момичетата от модния подиум в края на миналия век бяха не просто манекенки, те бяха музи за топ дизайнерите, вдъхновителки за стилистите, обект на обожание от феновете си, които със затаен дъх следяха всяка тяхна поява. Синди Кроуфорд бе част от дриим тийма заедно с Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън, Хелена Кристенсен...Те разчитаха единствено на естествената си красота - без фотошоп, без екстеншъни, без силикон, а всяка от тях вдъхваше живот на дрехите с индивидуален чар и излъчване.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Синди Кроуфорд е не само пример за успешна кариера, тя е и чудесна съпруга на екс модела Ранди Гербер, майка на две красиви деца - Пресли Гербер (роден на 2 юли 1999 година) и Кая Гербер (родена на 3 септември 2001 година), води нормален и смислен начин на живот, лишен от публични скандали, занимава се с благотворителност и участва в множество проекти, които са ѝ на сърце. Чарът и харизмата ѝ са разпознаваеми и днес, а красотата ѝ извира от очите на порасналата ѝ дъщеря, нейно умалено копие – Кая, която уверено върви по стъпките на майка си в модата.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Естествената красота на Синди е вдъхновяваща и основна заслуга за това имат добрите ѝ гени. Семейството ѝ от дълги години живее в САЩ, но има германски, френски и английски корени. Кариерата на Кроуфорд като модел започва още преди тя да навърши пълнолетие. Завършва гимназия и започва да учи химия, но скоро захвърля учебниците, за да се посвети на мечтата си да бъде модел. Красотата ѝ е безапелационна и скоро се превръща в едно от най-желаните лица за всички модни компании. Била е многократно корица на списания като Vogue, W, People, Harper's Bazaar, Elle и Cosmopolitan. Дефилирала е за марки като Chanel, Versace, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Calvin Klein, Ralph Lauren, Michael Kors и други.

View post on Instagram
 

Култова остава фотографията от корицата на английския Vogue (януари 1990 г.), на която Синди Крауфорд се появява в компанията на звездните си колежки Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста. Не отказва и на мъжката библия Playboy, като цели два пъти е радвала милионите почитатели на еротичното списание по света.

View post on Instagram
 


Топ моделът приключи професионалната си кариера през 2000 година.

В личен план Синди е щастливка, защото има голямо и сплотено семейство.

Това е втори брак за нея, след развода ѝ с актьора Ричард Гиър. Двамата дълго време бяха определяни като една от най-красивите двойки в света.

View post on Instagram
 

Синди Коуфорд остарява естествено, спокойно и красиво, а за нея годините са "просто цифри".
„И сама виждам, че изгледам различно отпреди 20 години. Не е нужно някой да ми го казва. Без значение е какво правя за външния си вид и как се поддържам, ясно е, че не мога да върна времето назад и да изглеждам като 20-годишна. Целта ми е да изглеждам страхотно като за 50-годишна. Спортувам, храня се здравословно, грижа се за кожата си. Ужасно е, че върху жените се упражнява непрекъснато страхотен натиск в посока да не остаряват. А това е невъзможно. Най-разумният начин да остарееш, е като го приемеш. Старостта е факт и нито аз, нито някой друг, може да промени нещата."

View post on Instagram
 

Днес, на своя 54-и рожден ден, правейки равносметка на постигнатото в живота си, тя за пореден път ще установи, че май има всичко. Или поне така изглежда в нашите очи. Защото от Синди струи любов и именно тя я прави толкова красива. Нека само припомним какво си казаха тя и съпругът ѝ Ранди миналата година, когато отбелязаха 20 години брак. „Не бих могла да избера по-добър мъж, с когото да изживея това нещо, наречено живот. Обичам те“, каза Синди. "Двадесет години по-късно, две невероятни деца и това красиво момиче, чиито ръце винаги са ме държали здраво... Благодаря ти за живота ни заедно!“ - отвърна Ранди.
Красиво, нали?

View post on Instagram