Въпреки противоречивите твърдения за сватбите във високосна година, любовта е по-силна от всяко предсказание. Ето кои са венчавките, които очакваме с нетърпение през 2020:

Джей Ло не спира със звездните си появи. Тя се сгоди за бившия бейзболен играч Алекс Родригес. През 2020 за Лопес това ще бъде четвъртата ѝ сватба, но със сигурност залагаме, че ще бъде - най-зрелищната.

View post on Instagram
 


Ема Стоун и Дейв Маккари

View post on Instagram
 


Годежът на Ема Стоун с Дейв Маккари бе обявен за първи път в инста акаунта на нейния годеник. Там режисьорът публикува снимка на двамата през декември 2019 г., на която актрисата показва годежния си пръстен с перла. Двамата започнаха да се срещат през 2017 година. Оттогава те пазят личния си живот в тайна, така че сватбата им най-вероятно ще бъде в интимна атмосфера. Тъй като Стоун е посланик на марката Louis Vuitton от 2017 г. насам, очакваме нейната сватбена рокля да бъде проектирана от креативния им директор Никола Ghesquière.

Кейти Пери и Орландо Блум

View post on Instagram
 


Певицата и актьорът се сгодиха на Свети Валентин миналата година. Говори се, че искали да се оженят още през декември 2019 г. Сега се очаква сватбата да се състои в 2020 година. Едно е сигурно: Пери е известена с дръзките си тоалети и едва ли ще избере нещо скучно за сватбения си ден.

View post on Instagram
 


Скарлет Йохансон и Колин Джост



Връзката на Скарлет и Колин започва през 2010 г. на снимачната площадка на американско шоу, но едва през 2017 г. те започват да излизат като двойка. Сватбата вероятно ще последва тази година.

Нова кралска сватба

View post on Instagram
 

През 2020 можем да очакваме и кралска сватба, тъй като през септември 2019 г. принцеса Беатрис обяви, че ще се омъжи за бизнесмена Едуардо Мапели Моци. Двойката се врече през септември 2019 г. с годежен пръстен в стил арт деко, проектиран от британския бижутер Шон Лейн. Ralph & Russo пък са потенциални кандидати за автори на сватбената рокля на принцеса Беатрис.

В месеца на любовта винаги има време и за някоя сватба.

Четете още: Истинското момиче на Бонд, или любовта на Пиърс Броснан и Кили