Вал Килмър: Анджелина Джоли е ангелът, който ме спаси от ледения ад на самотата

След дълги години мълчание Вал Килмър най-накрая проговори за романса си с Анджелина Джоли.

Изглежда 60-годишният звезден актьор е решил да отвори сърцето и душата си в новите си мемоарите "Аз съм твоят Хъкълбери", а красавицата, която дълго време бе съпруга на Брад Пит, е сред личностите, върху които Килмър е съсредоточил най-голямо внимание. В редовете, посветени на нея, актьорът разказва за страстната им връзки, малко преди тя да срещне Брад Пит.

Любовта между Вал и Анджелина също се е зародила на снимачната площадка. Това се случва, когато двамата се снимат във филма "Александър". Те търпеливо изчакват премиерата му, за да обявят връзката си официално. A ето и как Анджелина е успяла да плени сърцето на Килмър:

"Един ангел ме спаси от ледения ад на самотата. Той бе най-одухотвореният и сериозен от всички - Анджелина! Когато хората ме питат каква е тя, аз винаги отговарям, че е нещо повече от всички останали жени и суперзвезди. Тя е по-великолепна, по-умна, по-драматична, по-земна. А дали си струва? Определено си струва да познавате хора, които отнемат седмици на усилия, за да научите поне малко за тях."

За добро или за лошо, отношенията между Вал и Анджелина не продължават дълго. Малко след като обявяват връзката си през 2004 г., Джоли започва работа по снимките за филма "Мистър и мисис Смит", където среща Брад Пит, в когото се влюбва до полуда. Той от своя страна се развежда с Дженифър Анистън и така двамата с Анджелина прекарват следващите 12 години заедно.

След Джоли, Вал Килмър има и други големи любови с красавици като най-страстната е с актрисата Дарил Хана. Той е имал връзка също така с Шер и Синди Крауфорд.

Четете още: Дрю Баримор плаче всеки ден: Домашното обучение е кошмар, не мога повече