Меган Маркъл очаква бебе! Дългоочакваната новина най-накрая дойде, след като медиите спекулираха месеци наред. Днес дворецът Кенсингтън официално съобщи, че херцогинята на Съсекс ще стане майка през пролетта. Вестта дойде на фона на първата голяма международна визита на Меган и Хари в Австралия. Днес те пристигнаха в Сидни, посещението им ще продължи 16 дни.

View post on Instagram
 

Ето какво написаха в Инстаграм:

„Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Съсекс имат удоволствието да съобщят, че херцогинята на Съсекс очаква бебе през пролетта на 2019-а.

Височествата оценяват подкрепата, която получиха от целия свят от сватбата си през май досега и са щастливи да споделят новината с обществеността.“

Още днес сутринта "Дейли мейл" се усъмни за пореден път, че херцогинята е бременна, тъй като прикриваше корема си с папки. На сватбата на Юджийн пък тя бе забелязана с по-широко палто, което също предизвика спекулации по темата.

Днес стана ясно, че двойката е споделила новината със семейството на сватбата на принцеса Юджийн в петък. Друг любопитен факт, за който съобщава "Дейли мейл", е, че майката на Меган най-вероятно ще пристигне в Лондон, за да помага в грижите за бебето. Оказва се, че Маркъл няма желание да ангажира с тази задача допълнителен персонал и детегледачка.