Автор
Woman.bg

Вече и двете не са с Брад Пит, но враждата им не стихва

Вярно е, че Дженифър Анистън отдавна не е в сърцето на Брад Пит, както и той – в нейното. Но също така е вярно, че враждата между нея и Анджелина Джоли пламти с пълна сила без значение от факта, че прочутата звездна двойка "Бранджелина" вече не съществува.

Е, въпреки че Брад Пит в момента не е с нито едната, нито с другата, двете бивши половинки на актьора все така не могат да се понасят и гледат една друга. Поредното доказателство за това дойде преди броени дни по време на церемонията по връчването на 75-ите награди "Златен глобус".

По ирония на съдбата Джоли и Анистън се озоваха в непосредствена близост една срещу друга. Нещо, което се е случвало твърде рядко между двете досега.

View post on Instagram
 


Любопитен момент от цялата тази неловка ситуация бе и погледът на актрисата Дакота Джонсън, която седеше на една маса с Джоли. Той красноречиво издаваше, че във въздуха витае напрежение.

На кадър от събитието ясно се вижда, че докато Дженифър Анистън съобщава от сцената имената на номинираните за най-добра актриса в телевизионна комедия или мюзикъл, изправена редом до актрисата Карол Бърнет, Джоли е "забила" поглед надолу към масата. Позиция, която несъмнено издава неприязънта на Джоли и нежеланието й да кръстосва поглед с този на бившата си съперница.

Дженифър Анистън и Карол Бърнет на 75-ата церемония по връчването на наградите "Златен глобус"

И въпреки че Анистън не спираше да се усмихва, докато говореше от сцената, друга реакция от страна на Анджи, която да подскаже на дебнещите и разочаровани фотографи и репортери, че нещо я е разстроило или възмутило, не бе забелязана.

Утеха за тях обаче все пак остана кадърът със сведените към масата очи на Джоли и разтревоженият поглед на Дакота Джонсън.

Началото на враждата между двете холивудски актриси започва преди цели 12 години, когато Джоли отмъкна съпруга на Анистън – Брад Пит, по време на снимките на кинолентата "Мистър и Мисис Смит". От този момент нататък те многократно демонстрират сред медиите своя нестихващ конфликт. Разбираемо е защо звездата от "Приятели" мрази толкова много своята колежка. По-интересното обаче е друго. А именно причината Анджелина да се отнася с такава неприязън към жената, чийто мъж отне най-безапелационно от ръцете й. Може би от чувство за вина или нещо друго, но вместо да се извини, тя я напада непрекъснато, макар и в повечето случаи по пасивно-агресивен начин.

Да припомним едно от поредните индиректни спречквания между двете красиви дами, което се случи преди 4-5 години. През 2013 г. Анджелина Джоли и Брад Пит въобще не се появиха на церемонията по връчване на Оскарите. Впоследствие се оказа, че причина за отсъствието им е именно наранената бивша половинка на Пит - Дженифър Анистън. Тя обаче бе там заедно със своя годеник Джъстин Теру. Това предизвика голям смут сред присъстващите и журналистическата гилдия, имайки предвид факта, че Анджелина и Брад тогава бяха едни от най-тачените и известни звездни двойки в Холивуд.