Автор
Люблена Папазова

Весела Бабинова: Не съм лоша майка, макар че всеки ден снимам новия сериал

Всяка млада майка изпитва вина, когато се върне на работа. Актрисата Весела Бабинова не прави изключение. В последните дни тя трудно преживява раздялата с малката си дъщеричка Йоана, защото прекарва по цял ден на снимачната площадка на новия български сериал „Мен не ме мислете“, който стартира на 24 февруари по bTV. В поредицата Весела влиза в ролята на Яна - майка на две момичета от двама различни мъже, която се грижи сама за децата си, работи здраво и се бори с трудностите.

В допълнение към тази пъстра картина, „на врата“ й увисва бившият й съпруг (Иван Юруков) и категорично отказва да напусне семейното им жилище. За да се измъкне от трудната ситуация, Яна разчита на очарователния топ адвокат Мартин Касимов (Руши Видинлиев). Какво ще се заплетат отношенията им, зрителите могат да гледат всеки четвъртък и петък от 20.00 ч.

Когато приема ролята в „Мен не ме мислете“, Весела е наясно, че ще трябва да прекарва много време далеч от едногодишното си момиченце, защото снимките на сериала са всеки ден. Първоначално се обвинява, че е лоша майка и дори се плаши, че Йоана ще я забрави. Страховете й се стопяват, след като вижда, че дъщеря й се чувства прекрасно в компанията на гледачката си. В грижите за момиченцето активно се включва и партньорът на Весела, актьорът Владимир Зомбори, както и нейните родители.
 

Като отделя разумно време за себе си и професията си, Весела се чувства пълноценна. „Страшно съм щастлива от работата си в сериала. Много харесвам Яна, моята героиня в „Мен не ме мислете“, защото е смела, решителна, сърдечна и откровена“, казва тя. Атмосферата на снимачната площадка също я предразполага – снимките на всяка сцена са съпроводени със смях и шеги между нея и колегите й Руши Видинлиев, Иван Юруков, Дария Симеонова и Владимир Люцканов.

Весела получава пълна подкрепа да се развива в кариерата от половинката си Владимир Зомбори, който след почти 10 години, прекарани в графата „приятел и колега“, трайно се настани в сърцето й и спечели любовта й. „Винаги съм се чувствала много добре в компанията на Владо и ми е било хубаво да си прекарваме времето заедно“, обяснява Весела. Той пък никога не е спирал да се възхищава на таланта и чувството й за хумор. „Това са нещата, които ме привлякоха към Весела. Е, и красотата й, разбира се“, допълва актьорът.