Веселка от „Фермата“: Имам нов мъж, нов дом и нова работа

08 август 2022 | 14:06
52062
4
bTV
4

Огромна и вдъхновяваща промяна преживя една от най-харесваните звезди на „Фермата“ - Веселка Маринова, първата жена победител в историята на предаването, което съвсем скоро отново ще се завърне в тв ефира. Многодетната майка от село Борима преобърна из основи личния си живот, остави зад гърба си лишенията и тежкия физически труд, смени професията си и изгради нов дом.

„Иска се много смелост, за да направиш такъв преход. Израснах и емоционално, и като личност“, признава Веселка в разгара на лятото, точно преди дългоочаквания нов сезон на „Фермата“, който ще тръгне под мотото „Мостът на времето“ с нови изпитания и интересни участници.

Промяната за Веселка започнала преди година, след като се разделила с мъжа си. Преди четири месеца намерила сили да напусне и село Борима, където гледала коне и се прехранвала с дърводобив. Преместила се в Троян с трите си деца и започнала творческа работа – сега изработва сувенири и бижута. Междувременно открила и любовта.

„Имам нов мъж до себе си. Но не искам да разказвам повече, защото съм се напатила от клюки по медиите. С бившия ми съпруг успяхме да запазим добри отношения, даже сега се разбираме по-добре, отколкото преди. Помагаме си и в грижите за децата, и финансово“, казва тя. Веселка не обвинява никого за трудното си минало и за бедността, която я е принудила да работи от 14-годишна.

„Колкото му е писано на човек да изстрада, той ще го изстрада. Но в един момент съдбата ще му каже: „Стига толкова, ето ти сега и нещо хубаво!“, казва с надежда и мъдрост тя пред Woman.bg.

Още по темата

Коментари

4 Коя
  19 август 2022 | 11:17 отговор
 

Тази е много проста, само мъжете сменя . От един пияница на друг, ражда им деца. Сигурно вече са изпили 100 бона

 
3 Анонимен
  09 август 2022 | 07:16 отговор
 

Неизбежно, вече порасна...И започна трансформация

 
2
  08 август 2022 | 22:34 отговор
 

 
1 Бивш от МВР
  08 август 2022 | 18:02 отговор
 

ЛЮБЛЕНА ПАПАЗОВА - Аморално е.

 

Добави Коментар

Най-четени