Виктория Бекъм е в люта война със снаха си - двете не могат да се понасят!

05 август 2022 | 12:42
10265
2
Getty Images/ Instagram
2

Само няколко месеца след пищната сватба на богатата наследница Никола Пелц и най-големия син на Пош Спайс, в семейство Бекъм вече има истинска война.

27-годишната Никола и 23-годишният Бруклин сключиха брак през април, но по всичко личи, че вече в техния рай има доста проблеми.

“Двете не могат да се понасят и дори не си говорят. Напрежението се покачваше преди сватбата и вече не се издържа” - сподели близък до семейството пред американските медии.

Оказва се, че бъдещата булка нямала никакво желание да се възползва от съветите на своята световноизвестна свекърва и не искала тя да се бърка в планирането на сватбата. Това изключително много вбесило Виктория, която до последно не знаела как ще протече церемонията.

 


Освен това опитите г-жа Бекъм да приобщи Никола към семейството си претърпели пълен крах.

“Не са го виждали особено много през последните месеци.” - допълва приближеният до семейство Бекъм.

 

Напрежението нараснало още повече, когато Бруклин постнал в своя профил в Инстаграм корицата на британското списание Tatler, на която се мъдри снимка на Никола Пелц-Бекъм с надпис “Новата г-жа Бекъм”.

Близкият на семейство Бекъм допълни, че вероятно Никола страда от силна ревност към успехите на бившата Спайска и не била особено очарована от вниманието, което тя получава, особено на нейната собствена сватба.

 

Още по темата

Коментари

2 Рианка
  06 август 2022 | 14:51 отговор
 

Двете много си приличат и затова се отблъскват.

 
1
  05 август 2022 | 14:35 отговор
 

Ма тоя си взел кака да го отрака?!?

 

Добави Коментар

Най-четени