Автор
Woman.bg

Виктория Бекъм: С Дейвид сме по-силни, когато сме заедно

Една от най-емблематичните звездни двойки на всички времена несъмнено е Виктория и Дейвид Бекъм. Двамата сякаш са родени един за друг и вече 21 години доказват, че истинската любов е готова да понесе всичко, дори и когато водещите световни медии се опитват да ги разделят.

Преди няколко месеца се появиха слухове, че семейство Бекъм се намира в голяма криза, която съвсем скоро ще доведе до развод. Медиите усилено предполагаха, че Дейвид е неверен съпруг и това ще разбие идилията му с Виктория и четирите им деца. Но това се оказа поредната грозна спекулация, която бе напълно отхвърлена от звездата, нашумяла като част от групата „Spice Girls”.

Футболистът, любимата му и децата им отпразнуваха щастливия си семеен живот в октомврийския брой на „Vogue” с прекрасна фотосесия и някои откровения от страна на Виктория.



Хората се опитват да се намесват във връзката ми с Дейвид, която продължава вече 21 години. Ние игнорираме всички глупости, които се говорят по наш адрес и се държим нормално един с друг. Но за съжаление слуховете се отразяват много повече върху близките ни, което не е никак честно“, споделя 44-годишната г-жа Бекъм.

На снимките в изданието можем да видим и четирите деца на Виктория и Дейвид: Бруклин, 19, Ромео, 16, Крус, 13 и Харпър, 7. Дори и домашния им любимец кокер шпаньолът Олив.

С Бекъм сме осъзнали, че заедно сме много по-силни, отколкото по отделно. Дори се питам дали всеки от нас щеше да бъде там, където е сега, ако не се бяхме срещнали преди години. Семейството е всичко. И шестимата разбираме колко е важно да бъдем сплотени и това е ключът към щастието ни.“, споделя още Виктория.

През юни светът беше обсебен от фалшивата новина, че Дейвид и любимата му се разделят и са пред развод. Очевидно този стрес оказал сериозно отражение върху наследниците им, тъй като според близък на фамилията се наложило Виктория да седне да разговаря с четирите им деца и да им обясни, че всичко е наред и че баща им не е направил нищо лошо и нередно. Не е тайна, че Дейвид и половинката му винаги са били искрени с децата си и не им спестяват нищо, защото искат тримата им синове и дъщеря им да научават всичко от родителите си, вместо по случайни пътища.

Говорителят на футболиста също потвърждава, че той е верен на Виктория и всички слухове по негов адрес са засрамващи измислици и пълна загуба на време.



Звездата от „Spice Girls”, която днес е една от водещите фигури в модата, никога не е пазела личния си живот в тайна. Наскоро разкри, че прави всичко възможно да бъде най-добрата съпруга, а също така се старае и като майка. Тя често споделя в Инстаграм снимки как прекарва времето си с дъщеря ѝ Харпър, а от време на време и с по-големите ѝ синове. Виктория разкрива, че единственото ѝ момиченце е горда нейна наследница и я описва като смела млада дама, която не се страхува да експериментира.

Романсът на Дейвид и Виктория датира още от 1997 г. Тогава двамата започват да излизат официално, а две години по-късно минават и под венчилото. Няколко месеца по-рано се ражда първата им рожба – Бруклин. Сватбата им бе пищна и приказна, както подобава.



През 2002 г. на бял свят се появява и вторият им син Ромео. Тогава семейството се премества в Испания, тъй като Дейвид подписва договор с Реал Мадрид, а година по-рано излиза третият албум на „Spice Girls”, след което легендарната група се разпада.

Между 2003 и 2007 г. Виктория работи по соловата си кариера, а междувременно се ражда и Крус през 2005 г. Първата ѝ модна колекция излиза през 2008 г. и от тогава насам бизнесът ѝ се разраства все повече.



През 2011 г. семейство Бекъм се завръща в Лондон и малко след това се ражда единствената им дъщеря Харпър. Две лета по-късно Дейвид съобщава, че се оттегля от футбола.

Очевидно няма никакви проблеми в Рая и звездната фамилия продължава живота си все така спокойно и безоблачно. Дори дочухме, че през 2017 г. двойката е подновила брачните си клетви.

Четете още: Салма Хайек - жената, която искаше мъж, който има повече топки от нея. И го намери