Автор
Ева Григорова

Вижте бляскавата сватба на Тифани Тръмп! (Снимки)

Тифани Тръмп каза “Да“ на своя приятел милиардер Майкъл Булос, на вълшебна сватба под залязващото слънце във Флорида.

Най-малката дъщеря на бившия президент Доналд Тръмп изглеждаше блестящо в рокля с дълги ръкави, русата ѝ коса бе оформена на гладки вълни и подчертана от обеци с диаманти. Белият ѝ воал се влачеше величествено зад нея.

View post on Instagram
 

Приказното събитие на открито започна в 17:00 ч. с появата на булката, която вървеше по пътеката към олтара към арка, украсена с рододендрон - хиляди цветове в розово, синьо и бяло.

Баща ѝ - облечен като всички гости мъже в черен смокинг и папионка - я придружи по пътеката и зае мястото си в центъра на първия ред до усмихнатата си съпруга Мелания и сина им Барън.

View post on Instagram
 


Булката, майката на булката и кумата Иванка бяха облечени в рокли на ливанския дизайнер Ели Сааб. Марла и Иванка бяха в рокли в стил богиня, а Тифани в изящна булчинска рокля, инкрустирана с кристали.

View post on Instagram
 


Тифани каза пред DailyMail.com: „Винаги съм обичала Ели Сааб и това е ливанска/американска сватба, така че сме щастливи, че Ели създава магията.“

След церемонията Тифани и Майкъл бяха видени да правят първите си снимки като семейна двойка със семейството си, включително един фотос заедно с родителите на булката, Тръмп и бившата му съпруга Марла Мейпълс. След това Тифани продължи да се снима заедно с баща си и братята и сестрите си, които също присъстваха.

View post on Instagram