Вижте българката, която влезе в топ 10 на най-красивите лица без грим в света

Виктория Лазарова е само на 21 г., а вече има завидни успехи зад гърба си. Съвсем скоро тя се нареди в топ 10 на най-красивите лица без грим в света. Конкурсът се проведе в Тайланд при строги противоепидемиологични мерки.

В надпреварата участваха над 60 участнички от цял свят, а Виктория успяла да изпревари голяма част от тях, нареждайки се в челните позиции в едно от предизвикателствата.

Красавицата от Пловдив е модел в една от най-известните български агенции и е студентка по "Бизнес икономика" в София. Преди два месеца взима квота, за да представи България на модния конкурс Мис "Гранд интернешънъл".

View post on Instagram
 

"Конкурсът е третият най-известен в света. Проведе се в Банкок, Тайланд. Бях избрана чрез онлайн кастинг. Това всъщност е първият конкурс, който се осъществява по време на пандемия", казва Лазарова.

По време на 14-дневната карантина, която участничките прекарали в хотелските си стаи, организаторите предприели няколко онлайн предизвикателства.

В едно от тях - предизвикателството за премахване на грим, Виктория се справя по най-добрия възможен начин. При него било необходимо за около само 2 минути момичетата да премахнат грима си и да заснемат клип как се случва това. Победителката била определена от гласовете на зрители от цял свят. Виктория се класира на 9-то място и така става едно от 10-те най-красиви лица без грим в света.

View post on Instagram
 


Брюнетката не достига до финала на конкурса, но е много горда от участието си и най-вече от факта, че е представила България по един достоен начин.