Автор
Woman.bg

Вижте как Бионсе се саморазправи с обожателка на Джей Зи

Днес насочваме поглед към Бионсе, а причината е, че онлайн пространството е препълнено от шеги и закачки по неин адрес.

Защо ли? Защото кралица Би бе уловена да демонстрира ревност, докато красавица заговаря мъжа ѝ.

Ситуацията е следната - Джей Зи и Бионсе гледат баскетболен мач от финала на NBA. В един момент блаженството, на което се наслаждава двойката, е прекъснато от ефектна брюнетка, която заговаря рапъра.

Бионсе видимо не може да скрие раздразнението си от желанието на тъмнокосата дама да си говори с мъжа ѝ и дарява "натрапницата" с доста смразяващ кръвта поглед.

Видеата и кадрите, уловили пронизващия поглед на кралица Би, бързо се превърнаха в хит в социалните мрежи, а един потребител искрено заяви: "Ще искам да потъна вдън земя, ако Бионсе ме погледне с такава готовност да ме удари".

Но тъй като брюнетката, явно не разчита толкова умело погледа на Би, колкото онлайн потребителите, тя продължава да се навежда към Джей Зи и да се опитва да си говори него. Това видимо прелива чашата на търпение на Бионсе, която решава да сложи край на случващото се и го прави по най-забавния възможен начин - като се намества на мястото си и "случайно" удря с рамо приказливата брюнетка.

Е, явно тактиката на певицата е успешна, защото "натрапницата" спира опитите си да води разговор с рапъра. А отказът на Бионсе да падне по гръб и умелото прекратяване на ситуацията от нейна страна предизвика вълна от одобрение, но и от добронамерени шеги от страна на интернет ползвателите.

"Бионсе не си мислеше, че ще ѝ се наложи да я шамароса, точно когато е с любимото си палто на "Бърбъри", но ето, че и такива неща се случват", се чете под едно от видеата, запечатали паметното "наместване" на лейди Би.

А вие, дами, как бихте реагирали на мястото на Бионсе?