Автор
Люблена Папазова

Вижте как Камелия целуна страстно жена

Камелия знае как да провокира не само мъжете, но и жените. А когато хареса някого, независимо от пола му, не се спира пред нищо, за да му го покаже. В "Гласът на България" попфолк певицата беше привлечена неудържимо от най-нестандартната участничка до този момент - Керана. Впечатлена от силното изпълнение и неудържимия темперамент на талантливата пловдивчанка, треньорката в музикалното риалити страстно я целуна по устата и я прибра в отбора си. Керана не показа грам притеснение, когато устните на Камелия се впиха в нейните, точно както навремето Бритни Спиърс не се смути, след като Мадона я целуна в разгара на MTV наградите.



"Керана е огън, торнадо! Когато я чух, тялото ми реагира преди ума и натиснах червения бутон", обясни избора си попфолк звездата.

Новата любимка на Камелия, която постоянно се движи и говори, и не може за секунда да остане на едно място, поддържа форма с ежедневен фитнес. Преди да излезе на сцената на "Гласът", Керана била много напрегната и направила 60 клека, за да се успокои, издават от екипа на продукцията.

Четете още: Роби Уилямс влиза в ролята на треньор в "Гласът на България"