Автор
Весела Георгиева

Вижте какво се случва със Саманта, за която феновете на 'Сексът и градът' още страдат

Продължението на култовия сериал вече е факт. И отбеляза супер гледаемост. Но много от нас още страдат, че чаровната блондинка с голям сексуален апетит липсва от екрана. А тя въобще не страда!

View post on Instagram
 

Голяма част от американските медии предположиха, че една от причините за липсата на Ким Катрал в ролята на Саманта в новите серии може да се дължи на враждата между актрисата и колежката й Сара Джесика Паркър.

През 2017 г. в интервю за британска телевизия Ким защити своя избор да не участва в третия филм от поредицата и заяви, че никога не е подписвала договор, макар Сара Джесика Паркър да твърди, че по филма вече се е работило и е имало написан сценарий, и Катрал е спряла процеса с нейните искания.

View post on Instagram
 

"Много съм изненадана, че медиите ме отразяват като злата вещица, след като от година се знае, че нямам намерение да се снимам във филма. Не съм искала повече пари, не съм искала нови проекти, смешно е да се твърдят такива неща. Според мен Сара Джесика Паркър можеше да бъде малко по-мила в изказването си. Всички те имат деца, а аз съм 10 години по-възрастна от тях. След края на сериала прекарвам повече време извън Ню Йорк и не се виждаме. Общото между нас беше този сериал, а него отдавна го няма. Това, от което съм най-огорчена, е, че никой не се сеща да вземе телефона и да ти се обади, да се свърже с теб, да те пита как си. Така се прави.", коментира тогава Ким.

"Когато си се отдал на друг начин на живот, е редно да те попитат дали си свободен за даден проект и дали имаш интерес и когато откажеш съвсем учтиво, то от другата страна трябва да срещнеш разбиране, а не упреци. А това, което се случи сега, ми изглежда като ужасно токсична връзка.", каза още Катрал.

Всъщност в продължението - "Просто ей така", става ясно, че Саманта не е в компанията на Кари, Миранда и Шарлот, защото е заминала за Великобритания по работа и с „накърнена гордост“.

View post on Instagram
 

65-годишната носителка на "Златен глобус" Ким Катрал обаче не се е разделяла с любовта на своите последователи. И те изразиха подкрепата си към нея още със старта на новите серии.

Появиха се постове в Туитър. Един от тях гласи: „И просто така ми се догледа всичко, в което участва Ким Катрал. Този статус е в нейна чест.“

Какво прави в момента Катрал? Тя ще влезе в ролята на разказвача в продължението на култовия сериал „Как се запознах с майка ви“ - „Как се запознах с баща ви“. В главната роля е Хилари Дъф.

Ким стана част и от актьорския състав на комедийния филм с работно заглавие "About My Father" в компанията на Робърт де Ниро, участва и в първия сезон на телевизионния сериал "Queer As Folk". Явно ангажименти не липсват. А и от снимките, които актрисата споделя в Инстаграм, ясно личи, че е щастлива. Но ние въобще не се съмняваме в това. Защото няма как жената, влязла в ролята на Саманта, да не е щастлива и да не взема всичко от живота тук и сега.