Автор
Woman.bg

Вижте кое е най-сексапилното бразилско дупе

Тази вечер е посветена на мъжете, защото точно днес ще бъде проведено едно от най-горещите събития за годината. Конкурсът Miss Bum Bum е традиционно бразилско издание, което отдава почит на естествените сочни дупета. Много красавици се борят за титлата, като дефилират по най-изкусителния начин, на който са способни, и то по изрязани бански.

Цели 8 дупета ще са в безмилостна надпревара за първото място. Кандидатките са не само от Бразилия – има представителки и на САЩ, Великобритания, Франция, Германия и други краища на света. За първи път в историята на конкурса се допускат дупета и от други държави, освен от Бразилия.

View post on Instagram
 

Любопитна подробност е, че част от критериите за най-красиво дупе е изискването дамите да са с напълно естествени задни части. Тези, които са претърпели операции за оформяна и уголемяване на дупето, са напълно изключени от конкурса.

Най-сочното седалище ще бъде наградено с щедра сума – 11 хиляди евро. До момента като любимка на журито се очертава представителката на Мексико – Шейла Мел.

View post on Instagram
 


Сред претендентките има и лекарка.

View post on Instagram
 

Тя е кандидатката от Франция – Райен Лайра Суза.

Сред останалите финалистки, които тази вечер ще се състезават, са:

Бруна Валентим от САЩ

View post on Instagram
 

Стефани Силвейра от Португалия

View post on Instagram
 

Джесика Дженсън от Австралия

View post on Instagram
 


Четете още: Сузанита се пусна гола от тоалетната