Вижте красивата дъщеря на Марта Вачкова (снимки)

02 август 2021 | 11:57
20370
5
снимки: Instagram
5

Марта Вачкова посрещна 62-рия си рожден ден на морето и разбира се, отбеляза празника с пищно тържество. Актрисата е избрала да прекара специалния си ден в Созопол, където посрещна най-близките си приятели и семейството си.

На снимките виждаме Владо Пенев, бизнесмена Николай Вълканов и съпругата му Румяна Георгиева, както и дъщеря ѝ Рада. Наследницата на актрисата много рядко се появява в социалните мрежи или под светлината на прожекторите и е избрала по-различен житейски път от майка си. Тя е развила таланта си да рисува и води доста по-спокоен живот от Марта, далеч от медийното внимание.  На рождения ден бе и майката на Вачкова - Силвия. 

От публикациите виждаме, че усмивката не слиза от лицето на артистичната рожденичка, а самата тя обобщи празника със следните красиви думи:

"Благодаря ви, приятели! Щастлива съм."

Четете още: Сашо Кадиев в тройка с бившата и Ивелина (снимка)

Още по темата

Коментари

5 Галина Нейкова 68г.
  20 август 2021 | 13:40 отговор
 

Много симпатично ,младо момиче с чисто излъчване.Ако беше жив дядо и много би и се радвал.Щастие,здраве и успех пожелавам.Дядо и беше голям артист.Да не го забравя!

 
4 Галина Нейкова 68г.
  20 август 2021 | 13:13 отговор
 

Много симпатично ,младо момиче с чисто излъчване.Ако беше жив дядо и много би и се радвал.Щастие,здраве и успех пожелавам.Дядо и беше голям артист.Да не го забравя!

 
3 KOKO
  02 август 2021 | 14:24 отговор
 

RADVAM SE DA VIDJA NORMALNI HORA S NORMALNI,4OVESHKI FIZIONOMII,SHTASTLIVI HORA,HORA S DEZA IMNOGO PRIJATELI,HORA S KRASIVI DUSHI,KOITO IZLA4VAT KRASOTA. MALKO VE4E RAZBIRAT TOVA,4E HUBAVIJAT ZIVOT NE V USTNITE NA ,,DONALDDAG,, I SIZKUSTVENNITE ZIZI.VSI4KI TAKIVA,TOLKOVA SI PRILI4AT,4E MI E OTVRATNO KATO GI GLEDAM TIJA PRAZNI DUSHI,KOITO ZNAJAT SAMO DA SE DUPJAT-ZADNIZI SME VIZDALI VSJAKAKVI,TOVA LI E NAI VAZNOTO...

 
 
аас
02 август 2021 | 21:11

на български се пише ве пацул

2 Бивш от НСГП
  02 август 2021 | 12:16 отговор
 

Че каке Лили Стаменова, че знаеш ли, че науката прави разстановки и научни постановки за лицевата част на исус искариотски , че исус искариотски не е изглеждал точно като както го прави иконостас. Че исус искариотски не е бил синеок със слабо лице, светла кожа на лице и светло кестенява клоняща към русо коса. Че нещо към Мангало азис в повече като лицев аспект е клонял.

 
1 Бивш от НСГП
  02 август 2021 | 12:10 отговор
 

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА --- Че тия мазни физиономии бе че не отлетяха ли с щъркел още преди няколко години, че нещо скулесто и по слабо лице стана по симпатично бе.

 
 
Бивш от НСГП
02 август 2021 | 12:12

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА - Че подскажи му сега че това е в твоята най добросърдечна професия за грозни и красиви, че що започнаха да си набиват скули бе.

Добави Коментар

Най-четени