Днес Меган Маркъл е една от най-известните жени в света, не само заради успешната си кариера като актриса, но и защото тя е дамата на сърцето на заклетия ерген принц Хари. До сватбата им остават само няколко седмици, а ние се вълнуваме все повече и научаваме нови и нови факти около живота на Маркъл. Преди време светът бе шокиран, че това ще е втори брак за актрисата, освен това е първият съюз между кралска особа и американка. Меган ще бъде огромно изключение в двореца и най-изненадващо кралица Елизабет II даде разрешение да има сватба между Маркъл и Хари.

Но нека се съсредоточим върху миналото на очарователната актриса, пленила принца. Според видео, което излезе в интернет, пътят към върха не е бил никак лесен за Меган. Първата й роля в телевизионния ефир е на гореща асистентка в предаването "Сделка или не". Тогава работата й е да държи кутия, в която е изписана определена сума, часове наред с широка усмивка на лице. Участието й в шоуто е продължило в десетки епизоди, докато междувременно търси пътя към големите продукции. В свободното си време се явява на кастинги за филми и сериали, докато късметът не й се усмихва. Меган получава главна роля в хитовия сериал "Костюмари" и не след дълго името й нашумява.

След броени седмици Маркъл ще се сбогува с предишния си живот и ще остави кариерата зад гърба си, за да се врече във вечна любов и вярност на принц Хари. По всичко личи, че кралското семейство симпатизира на Меган и я приема, а от скоро тя е част и от публичните изяви на любимия си.

Четете още: Какво не знаем за новата на Лео ди Каприо