Автор
Люблена Папазова

Вижте момичето, което свали Тино от "Гласът на България"

Кирил Хаджиев-Тино, известен като най-дълбокия глас от миналогодишното издание на „Гласът на България“, падна в капана на красавица от Северна Италия. Очарователната Джулия Каваньоли директно атакувала певеца, впечатлена от вълнуващия му вокал и от външния му вид. „Защо си толкова хубав и талантлив?“, написала италианката на нашето момче и така сложила начало на пламенна онлайн кореспонденция. Тино, от своя страна, поощрил Джулия да се яви на кастинг в настоящия сезон на „Гласът на България“, след като чул колко хубаво пее.

В музикалното риалити тя спечели сърцето на Графа с изпълнение на Adagio и запълни последното свободно място в неговия отбор. Припомняме, че Тино Хаджиев, който бе от отбора на Камелия загуби миналогодишния финал на „Гласът на България” от Атанас Кателиев от отбора на Графа.

Вчерашният епизод сложи финал на кастингите на тъмно и последните 6 места в отборите на Влади Ампов, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев бяха заети. Състезанието между треньорите и сред талантите бе по-оспорвано от всякога и определи окончателния състав на четирите тима. 10 участници се качиха на сцената на най-гледаното музикално шоу, а сред тях бе популярна музикална звезда от Скопие и младо момиче от Плевен, което опита да спечели вниманието на Михаела Филева с впечатляващо R’n’B изпълнение и признанието, че поп звездата е неин идол. В последната група вокални майстори се изяви и смело 15-годишно момиче от Златица, което е решено да впечатли журито с една от най-красивите, но и най-сложни български песни – „Осъдени души“.

Българка, родена в Дамаск, също избра роден хит за представянето си. 25-годишната красавица, работеща в IT компания, се връща към артистичната си същност с оригинална интерпретация на „Искам да бъда с теб“ на Криско. На родния си език пя и 17-годишен ром, чието семейство живее в Ирландия, където той пораства с мечтата да стане част от „Гласът на България“.

Четете още: Народна певица разплака Иван Лечев