Автор
Веселина Петрова

Вижте новия дом на Хари и Меган, платен от принц Чарлз: 9 спални и 16 бани

Вече стана ясно, че принц Хари и Меган най-сетне са станали собственици на собствен дом в САЩ. Малкото имение се намира в Санта Барбара, а съседи са им Опра Уинфри, Аштън Кътчър и Мила Кунис, Елън Дедженерис.

Според някои източници, имението е струвало на двойката 10,4 милиона долара, а една сериозна част от парите са били дадени не от кого да е, а от бащата на Хари – принц Чарлз.

„Чарлз бе щастлив да помогне. Той обича синовете си и винаги се радва, когато може да им подаде ръка за помощ“, казва близък до кралското семейство източник.

Това всъщност не е първият път, в който принц Чарлз оказва финансова подкрепа на Хари и Меган. През април той отдели близо 2,5 милиона долара за осигуряване безопасността на Хари, Меган и Арчи.А и в момента младото семейство е доста затруднено финансово. Те изплащат една сериозна сума на британската хазна, заради разходите по ремонта на Фрогмор.


Имотът в Санта Барбара, в престижния район Монтесито, е бил закупен в началото на юли. Това е първото семейно жилище на хари и Меган и те са подходили към покупката с голямо внимание.

Според някои източници, херцозите на Съсекс ще се ширят на площ от 1700 кв.м с девет спални и 16 бани. Основната постройка има още библиотека, офис, баня, спа салон, фитнес, галерия, стая за игри, театър, винарна, гараж за пет автомобила.

Къщата има розова градина, а от любопитни хорски погледи я пазят високи кипариси и маслинови дръвчета. Освен това домът разполага още с тенис корт, детска площадка и къща за гости.

Говори се, че майката на Меган вече е била на гости.