Автор
Woman.bg

Вижте причината Бриджит Джоунс да няма късмет в любовта

Героинята на култовия роман и на екранизацията му „Дневникът на Бриджит Джоунс“ е спечелила симпатиите на милиони фенове по цял свят, именно защото прилича на най-обикновена истинска жена, с всичките ѝ комплекси и недостатъци. И въпреки суперсилата си да се забърква в нелепи ситуации и патологичния си карък, Бриджит все пак успява да намери любовта.



Консултирахме се с експерт, за да изчислим нумерологичната матрица на Джоунс и да уточним в какво се корени най-големият ѝ проблем с мъжете.

Бриджит има нисък показател в сектора „Семейство“. Тя всъщност се е забавила твърде много с личния живот, а опитите ѝ да създаде любовни връзки са били откровено слаби. Тя, както е типично за този показател, е чакала най-добрия момент, подходящото време за любов. И го е дочакала, докато стане на 40 години!



В сектор „Темперамент“ при Бриджит показателят също не е висок. Тя много се тревожи дали е постъпила правилно или не, има много вътрешни блокажи и притеснения, терзае се заради наднорменото си тегло и си пада по алкохола. Тя постоянно подозира Марк в изневяра, във втората част, и го следи.

Сектор „Цел“ е много висок, но пък сектор „Енергия“ е слаб.

Оттам идва и желанието ѝ да намери идеалния мъж, но при това да не прави почти нищо за тази цел.

Секторът „Бит“ е на висота. Именно този показател и самостоятелността на Бриджит са ѝ помогнали да привлече вниманието на заможен мъж.