Автор
Кристина Кирова

Вижте първите снимки от филма за Меган и Хари

Колкото и трудна да се оказа любовта между Меган Маркъл и принц Хари, днес, 3 години след сватбата им, тя продължава. И гори с пълна сила, напук на всичко.

Несъмнено любовната история на Хари и Меган заслужава да бъде сюжет на холивудски филм и това е напът да се случи. Още тази есен ще бъде премиерата на филма „Меган и Хари: Да избягваш от двореца“, а на 19-и май, точно на третата годишнина от сватбата, която цял свят гледа с интерес, бяха публикувани и първите снимки от снимачната площадка.

От заглавието на лентата става ясно, че действието в нея ще бъде съсредоточено над едно от най-големите събития във връзката на херцозите – Мегзит, което се случи преди малко повече от година. Вероятно в сюжета ще намерят място и случките от живота на Меган и Хари в кралското семейство, довели до решението да се оттеглят и да се установят в САЩ. Несъмнено ще бъде вплетена и интригата покрай сложните отношения на херцогите на Съсекс с Уилям, Кейт и останалите членове от фамилията.



В ролите на Меган и Хари ще видим актьорите Джорда Дийн и Сидни Мортън. Един от основните акценти във филма ще е разочарованието, което е изживяла амриканската актриса, след като е станала част от британското кралско семейство. Припомняме ви, че в началото на март тя сподели публично пред Опра Уинфри, че е обмисляла самоубийство, докато е била бременна със сина си Арчи. Ще бъдат отразени и притесненията, с които е живял Хари, а именно – Меган да не наследи съдбата на покойната му майка.

View post on Instagram
 


Сценаристите на филма издават, че в сюжета е включена и враждата между братята Уилям и Хари и съпругите им Кейт и Меган. Няма да бъде подминат и конфликтът, който се заформи между херцога на Съсекс и баща му Чарлз.

Четете още: Ама къде е крил принц Уилям тези секси бицепси (снимка)