Вижте с какъв нов сладък бизнес се зае Ваня Червенкова (Снимки)

07 юли 2022 | 11:40
8785
4
Снимки: Instagram
4

Ваня Червенкова изненада феновете си с последните кадри, които сподели в Инстаграм.

Желязната бизнес лейди публикува снимки, на които е със скафандър. Но не с космически, а с такъв, предназначен да я пази от пчели. 


55-годишната пловдивчанка се е заела с нов и сладък бизнес – производство на мед. За тази цел тя си е набавила множество кошери, а от фотосите си личи, че се грижи за пчелите с радост и охота.Предприемчивата блондинка не крие, че е стояла цели три часа на 35 градуса температура. „Дехидратирана и уморена, но пък въодушевена“, споделя Ваня.През последните години животът на Червенкова е изпълнен с низ от промени и приключения. Миналата година тя призна, че има нова любов – изкачването на върхове. И не става въпрос за обикновени върхове, а за такива по целия свят, включително и осемхилядниците в Хималаите.На 27 юли 2003 г. във Варна Ваня Червенкова е простреляна с 6 куршума. Медиите я обявяват за убита, тя обаче оцелява. До ден днешен извършителят остава неизвестен. Тя обаче успява да се възстанови от травмата и раните и впоследствие написва книгата „Кодово име живот“, в която описва драматичните събития в живота си.

 

Четете още: Майката на убиеца на Милен Цветков вдигна сватба

Още по темата

Коментари

4 Георги v.
  10 юли 2022 | 12:41 отговор
 

Да се смееш ли, да плачеш ли?

 
3 Emes
  09 юли 2022 | 21:24 отговор
 

Джуките напомпила, косата изрусила и си мисли,че прецакала времето. Но за съжаление-не. Вижте гушата! Ех,старост- нерадост .

 
2 амеби
  07 юли 2022 | 14:10 отговор
 

тая играеше певица в "Завръщането на джедайте" да се свети името им!

 
1
  07 юли 2022 | 13:26 отговор
 

Tая осъзнава ли колко гнусно-дебела е

 

Добави Коментар

Най-четени