Ако искате да ядосате мъжа до себе си, захванете се с някое от следните хобита - ефектът е гарантиран.

Алкохол
Вманиачете се на тема ужасно скъпи вина или бърбъни например. Това "хоби" наистина не е евтино, така че е добре да имате мъж до себе си, който редовно да ви снабдява с уникално редки бутикови бутилки.

Ресторанти
Много, ама наистина много е лесно да се побъркаме например по японската кухня. И да искаме да пробваме още и още неща. Нещата са доста по-различни от това да си вземете малък суши сет за 10 лв. Една нормална вечеря за двама спокойно стига трицифрена сума, без да се стараем особено.

Ски/сноуборд
Сезонът вече е закрит, но манията по скоростните спускания никога няма да изчезне. Тук екипировката е скъпа и качествена. И определено не е нещо, от което да искаме да спестим, като от това може да зависи здравето и дори животът ни.



Още адреналин

Специалистите твърдят, че съвсем не са редки случаите на привикване към високите дози на адреналин в организма. И се започва - скачане с парашут и бънджи, кросови мотори, ходене по въже, въртене на пой, всичко, което предизвиква спирането на дъха. Как беше - щастието не се измерва с броя миговете, в които си поемаме въздух, а с моментите, които спират дъха ни. Но, разбира се, тези занимания съвсем не са евтини.

Тенис

Някои си казват "Е, достатъчни са една ракета и кутия с топки, това е!". Тук обаче не са взети под внимание наемането на корта, специалното облекло, специалните обувки, накитници, евентуално лента за глава - всичко това е необходимо за една приятна и сигурна игра. Разбира се, можем да се задоволим и с по-малко, но този прекрасен спорт просто не е евтино удоволствие.

Гмуркане
Съвсем не е задължително да си имаш бутилки с кислород за гмуркане, но екипът също струва немалко пари. Освен него ти трябват маска, шнорхел, плавници. От всеки артикул можеш да си вземеш наистина евтини версии предмети, но първо се замислете доколко смеете да рискувате точно за нещо, от което може да зависи животът ви.



Спа и всякакви процедури

Вероятно не всички мъже са наясно колко много финанси и грижи отиват за външния вид. В спа-център спокойно можете да дадете почти половината си заплата при едно отиване. Не, не се шегуваме.

Курс по...
...фотография, готварство, бродерия или нещо съвсем нетрадиционно, хипстърско и съответно скъпо. Още по-интересно е, ако всеки месец се записваме на нов курс, а добре знаем, че тук не става въпрос само за такса – проверете например какво ще ви каже един професионален фотограф за нещата, които ви трябват в началото. Точно така, инвестиция си е.

Чанти, обувки, рокли, бижута
... и всичко друго, което неусетно сме започнали да колекционираме. Кари Брадшоу може да не е истинска, но манията ни по такива предмети е. И сякаш никога не са достатъчно и винаги искаме само още една чанта тип клъч.



А вие имате ли скъпоструващи хобита?

Автор: Благовеста Дамянова