Автор
Ева Григорова

Внучката на Елцин се оказа невероятна красавица!

Най-малката внучка на Борис Елцин, дъщерята на Татяна и Валентин Юмашев, 20-годишната Мария се оказа истинска красавица.

Тя живее в чужбина и рядко се появява в Русия. Мария пътува често до най-живописните кътчета на планетата.

View post on Instagram
 

Цялото лято Юмашева радва последователите си в Инстаграм с любопитни снимки по бански.

Мария е родена в Лондон, момичето говори няколко езика, а от малка получава най-доброто. До нея постоянно е имало чуждестранни бавачки, учила е в частно австрийско училище и винаги е имала възможността да пътува и да обогатява знанията си. Хобитата ѝ също са доста елитарни: гимнастика, плуване, актьорско майсторство, рисуване и конна езда.

View post on Instagram
 


В момента Юмашева продължава да живее в Лондон, но има връзка с руския национал Фьодор Смолов, който в момента е играч на Динамо Москва. Когато връзката им започна, Маша бе едва на 17, а футболистът на 29 г. Това бе и причината двойката да се сблъска с вълна от обществено осъждане и критика. Сега Юмашева от време на време публикува снимка с любимия си, но избягва да парадира с връзката си.

View post on Instagram
 


Преди няколко седмици внучката на Борис Елцин и Фьодор Смолов прекараха лятната си ваканция в Италия. А веднага след края на екскурзията, футболистът трябваше да се върне на работа. Смолов започна да играе в Русия - и Маша реши да се присъедини към него. В неделя, 24 юли, в Москва се проведе мачът Динамо – Торпедо. Московският клуб спечели с резултат 4:0, а Фьодор Смолов отбеляза два гола.

Почитателите на Динамо Москва побързаха да предположат, че успехът на Смолов се дължи именно на присъствието на Маша във ВИП ложата на стадиона.