Автор
Веселина Петрова

Внучката на Симеон Сакскобургготски върти любов с бъдещ лекар

Внучката на Симеон Сакскобургготски – Мафалда, е влюбена щастливо в млад ливанец, който скоро ще вземе диплома за медик.

View post on Instagram
 

Дъщерята на принц Кирил е обвързана с Марк Абуслейман от няколко години, а преди дни чаровната брюнетка, която е певица, му честити рождения ден с тяхна обща снимка в Инстаграм.

„Честит рожден ден, Марк“, написа Мафалда и добави едно сърчице.

View post on Instagram
 

Мафалда и Марк живеят заедно и често ходят на почивки с принц Кирил. Както принцът, така и бъдещият зет са почитатели на сърфа. Карат обикновено по Средиземноморието.

Братовчедът на Мафалда пък – Борис, се включи в борбата с коронавируса.

Той продаде на търг една от скулптурите си, за да подпомогне медиците, които са на първа линия по време на пандемията.

View post on Instagram
 

23-годишният внук на Симеон Сакскобургготски (син на Кардам) е отговорен млад човек и осъзнава значението на солидарността, особено в този труден етап, белязан от глобалната пандемия. Средствата от продажбата ще бъдат дарени на NHS Charities Together (асоциация, която включва повече от 250 благотворителни организации, свързани със здравната служба във Великобритания). Борис е завършил Лондонския колеж за изящни изкуства в Уимбълдън. „На първо място, исках по някакъв начин да засвидетелствам благодарността си към всички здравни работници, които полагаха денонощни усилия, за да се справят с вируса. Само два дни след обявяването на търга, скулптурата му беше продадена за 1000 евро.”