Все така зашеметяваща и магнетична: Мей Мъск на 74 и по бански прикова погледите от корица на списание

Великолепната майка на милиардера Илън Мъск за пореден път прикова погледите към себе си, доказвайки, че годините не пречат на красотата.

74-годишната Мей не спира да бъде център на мейдийното внимание заради удивителния си чар и магнетизъм, които излъчва.

Този път тя отново развълнува почитателите си, като стана най-възрастният модел, появявал се на корица на Sports Illustrated, чийто нов брой излезе днес, на 19 май.

View post on Instagram
 

Мей, която освен модел от 50 години, е и диетолог, демонстрира перфектни форми за възрастта си, позирайки в оранжево-бежов бански костюм.

"Не съм си представяла, че мога да бъда модел на бански за Sports Illustrated на тези години, хората сигурно щяха да ме тикнат в лудница ако бях дръзнала да кажа, че ще застана пред обектива", казва през смях Мъск във видео, публикувано от списанието. "И сега, ето ме", усмихва се тя.

"Много съм развълнувана да кажа на хората, че жените и на 70 години са прекрасни", добавя тя.

Снимките са направени в Белиз, а Мей сменя два костюма - на Bahia Maria с 3D флорални детайли и двуцветен костюм на Maygel Coronel, както и тоалет с изрязан силует с едно рамо.

Мей има три деца - главния изпълнителен директор на "Tesla" Илон Мъск, ресторантьора Кимбал Мъск и режисьорката Тоска Мъск. Дъщеря ѝ я аплодира за изявата и сподели пред изданието, че се гордее с майка си, която освен, че има две докторски степени, е най-безстрашната жена на планетата.

Четете още: Смях в залата: Възможно ли е да не можеш да нарежеш краставица? Кендал Дженър го доказа!