Автор
Woman.bg

Вселената ви го говори: Вървите по грешния път

Животът ни е низ от решения и случки, които ни тласкат в различни посоки и най-често ни изненадва с най-неочакваното. Често си обясняваме неуспехите и успехите си с късмета, който имаме, но истината е, че не всичко зависи от съдбата. Ние също носим вина за хубавите и лошите неща, които ни се случват, но рядко си даваме сметка за това. Само че Вселената взима ситуацията в свои ръце и ви отправя няколко предупреждения, че нещо не е както трябва и вие можете да го промените. И ще се чувствате много по-щастливи.

Предупреждение 1: Отегчение

Често скучаете и нищо не ви е интересно? Единственото ви забавление е да седите пред телевизора, дори разговорът с приятел не ви се струва интригуващ. Нямате амбиция дори да станете и да изчистите дома си, да не говорим за преследване на мечтите ви. Значи просто сте загубили вяра в успеха и не виждате смисъл в съществуването си, а депресията е само на няколко крачки от вас. Стегнете се и си сменете работата. Или направете нещо друго, което да ви накара да осъзнаете, че животът е пълен с възможности и трябва да се потрудите, за да го направите вълнуващ. Изборът си е изцяло ваш. Не забравяйте, че всеки край е едно ново начало, а потъването в тъга и непродуктивни размисли само ще влоши положението.



Предупреждение 2: Непохватност

Сякаш нищо не ви се отдава вече и с каквото и да се заемете то все не се получава. Изтървате разни вещи, дори и чашата си с вода. Удряте се, падате и какви ли още не неприятни ситуации. Все едно, че Вселената е срещу вас и не ви дава никаква възможност да направите дори крачка, без нещо да се обърка. Всъщност е точно обратното. Тя се опитва да ви подскаже, че сте поели по неправилния път. Истината е, че сте разсеяни, не забелязвате важни неща, дори онзи бордюр, който ви спъна онзи ден. Напоследък все по-често чупите разни вещи, защото не сте достатъчно внимателни и сте изнервени. Причината за това е, че не сте доволни от живота си и определено това не е вашият път. Бонус съвет: изхвърлете всички ненужни вещи.

Предупреждение 3: Забравяне и неточност

Паметта ви е отслабнала напоследък? Все по-често забравяте важни неща, например рождения ден на любимия човек или някое професионално задължение и не можете да разберете защо всички наоколо ви гледат с въпросително изражение? Нещо не е наред. Губите неща и забравяте всичко важно, защото не сте доволни от това, което имате и не сте наясно с приоритетите си. Отнасяте се равнодушно към задълженията си и затова е невъзможно да се концентрурате върху тях. Поради същата причина непрестанно закъснявате за навсякъде, което може да доведе и до неприятни последствия. Съвсем възможно е да загубите работата си или вниманието на приятелите си. Поставете си ясни цели, следвайте ги и избирайте единствено това, което ви прави щастливи. Не правете нищо по задължение, защото отново ще изгубите мотивацията си.



Предупреждение 4: Яд

Вие сте под постоянно напрежение, но в същото време нямате желание да правите това, което трябва. Живеете нездравословно и заради това често боледувате и се чувствате зле. Не забравяйте, че вие сте най-важният човек за себе си и сте длъжни да се грижите за собственото си спокойствие.

Четете още: София Лорен: Имах щастието да се родя бедна