Автор
Woman.bg

Wine Talks - новият ексклузивен видеокаст на Woman.bg

След броени дни Woman.bg стартира най-новия си проект - нашият първи видеокаст Wine Talks!

На по чаша хубаво вино водещата и автор на проекта - Ева, и гостите ѝ ще разговарят за всичко онова, което се таи в кътчетата на човешката душа. Изборите, пред които сме поставени всеки ден, любовта, която наранява и окрилява, вечното преследване на щастието, избраната кариера, грешките, правилните решения, театъра, музиката, успехите, провалите и всичко останало, което върви ръка за ръка с нашето човешко съществуване в този странен, но толкова красив свят.



Интимната обстановка, красивите гледки и, разбира се - виното - ще ви пренесат в дълбокия душевен свят на някои от най-обичаните и най-коментираните популярни личноти у нас. Дали те живеят по-различно, или се сблъскват със същите трудности, с които трябва да се справяме и ние? Каква е истината за същността на хората, които сме свикнали да гледаме под светлините на прожекторите? Какво се случва, когато същите тези светлини угаснат? Отговорите на всички тези въпроси ще дадем в епизодите на Wine Talks.



"Хубавото вино и задълбочените разговори винаги са били моята слабост" - казва Ева за вдъхновението си да създаде предаването. "Едва ли мога да преброя всички дълги, безсънни нощи, прекарани с приятели и непознати в унеса на историите от живота ни, които сме споделяли напълно безрезервно един с друг. Смятам, че именно там се крие ключът към опознаването на нашата собствена човечност - в това да застанеш срещу някого, да му се довериш напълно и просто да му разкажеш за онова, което те е правило щастлив или нещастен. Независимо кой стои срещу теб, независимо къде е роден, какъв е цветът на кожата му, в какво вярва или кои са родителите му - там, в разговора, в споделеността, откриваме че дълбоко в себе си ние сме част от едно цяло. Преживяваме едни и същи болки, едни и същи радости, борим се с едни и същи трудности, колкото и на пръв поглед да изглеждаме различни. Там е смисълът. В заедността. А аз се боря за смисъл с всичко, което имам. Надаявам се, че чрез Wine Talks ще мога да приближа всеки един от вас до същността на нашата единност. Правя това предаване с огромна любов и за мен е чест, че моите гости успяват да ме почувстват достатъчно близка, да забравят за камерите и да споделят с мен и с вас онова, което носят дълбоко в сърцата си."



Съвсем скоро ще можете да гледате Wine Talks както в сайта ни, така и в обновения YouTube канал на Woman.bg