Автор
Woman.bg

Запознайте се с жената, която го прави с призраци

Явно мъжете от плът и кръв не са единствената опция за свободните дами по света. Оказа се, че и призраците са „на пазара“. Например една 30-годишна англичанка реши да обърне гръб на живите представители от мъжки пол, за да бъде с призраци.

Според нея през изминалото десетилетие тя е правила секс с около 20 призрака, а сега е в сериозна връзка с един от тях. Отношенията й с новия й любим стигнали далеч и в момента тя е сигурна, че двамата ще си направят бебе. Ето как започнало всичко:



Дамата на име Аметист срещнала любимия си призрак по време на пътешествие до Австралия. Един ден тя се разхождала из природата и ненадейно усетила свръхестествено присъствие и невероятна енергия. Веднага се досетила, че това ще е новият й любовник. Връзката им обаче се развила и те продължават отношенията си и до днес. Дамата споделя, че тя не може да види призрака, а единствено да разговаря с него и да правят секс. Между другото, Аметист не е съвсем сигурна дали любовниците й са мъже или жени. Но е напълно убедена в силната си връзка с тях.

След като тя си тръгва от Австралия и се прибира в Англия призракът я следва. Всичко това се случва преди половин година и до днес двамата продължават страстната си връзка. Дамата е толкова запленена от половинката си, че дори се надява отношенията им да стигнат по-далеч и да създадат семейство. Ето какво още разкрива самата тя:



„Нещата между нас са наистина сериозни. Мислили сме дори да има бебе-призрак. Знам, че звучи налудничаво, но като се замислих в това няма нищо лошо и не е изключено да го направим. Напълно е възможно една жена да забременее от призрак, мисля че точно това се случва при фантомната бременност. Това са призрачни бебета, заклещени в тялото на живи жени.“

Преди години Аметист официално заряза мъжете, защото намира призраците за много по-интересни и вълнуващи партньори. Тя винаги е знаела, че може да общува с духове, но не е предполагала, че може да прави секс с тях. За пръв път открила новото удоволствие, когато усетила силно присъствие в дома си, който тогава деляла с годеника си. Една вечер той не бил вкъщи и тя решила да се облече предизвикателно, за да заинтригува призрака, с когото комуникира от известно време. Какво ли не прави една самотна жена...

„Усещах тежестта му върху себе си, как диша, как ме гали. Беше толкова хубав, дори стигнах до оргазъм. След като правихме секс, той не си тръгна, мисля че се влюби. Искаше да се разделя с годеника си и го направих. Скъсах с живите мъже. Сексът с всеки призрак е различен, също както при хората, защото всеки носи различна енергия.“, разкрива Аметист.

И това, ако не е притеснително...

Четете още: Ева Лонгория се завърна на червения килим