Автор
Woman.bg

Защо Берен Саат повехна? Феновете са притеснени за любимата си султанка

Познаваме Берен Саат от ролите ѝ в нашумелите у нас турски сериали като "Забраненият плод", "Пепел от рози", както и "Великолепният век: Кьосем", в който младата актриса се превъплъти в образа на султанката. Не след дълго пък ще се насладим на актьорския ѝ талант във втория турски сериал на Netflix - "Атие", чиято премиера предстои съвсем скоро. Във филма Берен влиза в ролята на Атие – жена с необикновени способности, която ще се впусне в откриването и разгадаването на редица мистерии.

View post on Instagram
 


Именно снимки от сериала предизвикаха някои не особено мили коментари за актрисата, касаещи външния ѝ вид.

Повод за смущението на феновете на Берен се оказа изненадващата промяна, настъпила във визията на любимката им. В последно време актрисата не прилича особено много на себе с уморената си, повехнала и осеяна тук-там с бръчки кожа на лицето си. Или поне така смятат немалка част от почитателите на 35-годишната турска звезда.

View post on Instagram
 


За повечето от тях е известно, че тя е изключително активна в Инстаграм, но рядко споделя селфи кадри от ежедневието си.

Последните новопоявили се снимки в социалната мрежа обаче дадоха повод и на турските таблоиди да афишират за пореден път слуха за раздялата между Берен и съпруга ѝ Кенан Доули.

Този път медиите дори посочиха и точен период, от който раздялата им е факт – 7 месеца.

View post on Instagram
 


Някои по-наблюдателни обожатели на актрисата обаче констатираха, че красавицата не е от дамите, които прибягват до помощта на филтри и фотошоп – нещо, което е така примамливо и актуално в последно време у нас и по света.

Други по-злостни коментари пък гласят, че преди време актрисата е имала проблеми с алкохола и че именно този ѝ порок е белязал с незаличими бразди лицето ѝ.

View post on Instagram
 

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.